Goodwill’s Kerstpakket 2023

Kinderen pakken Goodwill's Kerstpakket uit_Goodwill.nl


Dankzij al onze deelnemers kunnen we ook dit jaar weer kerstpakketten maken. Maar liefst 160 locaties worden in december verrast!

Voor de dementie zorgcentra zitten er lekkere dingen en sfeermakers in Goodwill’s Kerstpakket, om samen van te genieten. Voor de medisch kinderdagverblijven zit het pakket bomvol nieuw speelgoed. Voor de groep of om mee te geven aan kinderen die dat écht goed kunnen gebruiken.

De foto’s laten zien hoe Goodwill’s Kerstpakket vorig jaar is uitgepakt bij Het Prins Hendrikhuis van Dagelijks Leven in Winterswijk en Zuidzon De Winde van Zozijn in Didam.

Benieuwd naar wat er dit jaar in Goodwill’s Kerstpakket zit?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Dames uit het dementiezorgcentrum pakken Goodwill's Kerstpakket uit_Goodwill


Goed doel
Ook volgend jaar willen we deze succesvolle actie graag een vervolg geven. Help (opnieuw) mee zodat er weer kerstpakketten van Goodwill uitgedeeld kunnen worden! Wees maatschappelijk betrokken en doe mee. Word sponsor, dan geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

februari 2024

Sensorische wandpanelen

Sensorische wandpanelen

Oefenen met vormen, kleuren, ordenen, motoriek, oog- handcoördinatie De jonge kinderen (2-6 jaar) die naar de dagbehandeling bij entrea lindenhout komen zijn zich volop aan het ontwikkelen. Om de ontwikkeling te stimuleren worden er verschillende spelmaterialen ingezet. De […]

Verder lezen

januari 2024

Snoezelhuisje voor Zuidzon De Winde

Snoezelhuisje voor Zuidzon De Winde

Een plekje om te relaxen, te knuffelen, een boekje te lezen of lekker te spelen. De kinderen van orthopedagogisch centrum Zuidzon De Winde in Didam hebben allemaal wel een eigen favoriete bezigheid in het snoezelhuisje. En soms is […]

Verder lezen

^