Sinterklaas 2023


Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische versiering. Er werden liedjes gezongen en een speciale Sinterklaasbingo gedaan. Samen met de medewerkers en hun kinderen hebben ze allemaal genoten!

Sinterklaas regelde ook een bezoek aan kinderdagcentrum De Rietpol in Geldermalsen. Kinderen met een (ernstige meervoudige) beperking mochten cadeautjes voor de hele groep uitpakken. Wat was er veel nieuws om te ontdekken! En lekkere chocomelk en pepernoten mochten zeker niet ontbreken.

Bij Adelante Kindzorg in Valkenburg kwam Sinterklaas zelf de pakjes brengen voor de kinderen van Contigo/Valkhorst en Raesdonck. De kleine kinderen vonden het maar wat indrukwekkend en de wat grotere kinderen durfden al iets meer. Naast mooie cadeautjes voor de kinderen was er ook nog een heerlijke pietencake en mega veel en lekker Sinterklaas snoepgoed. Een middag om met een lach aan terug te denken, bedankt!


Verrassing
En dit jaar? Ook nu worden er locaties verrast door Sinterklaas. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien.


Goed doel
Deze Sinterklaasvieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2023

Sinterklaas 2023

Sinterklaas 2023

Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische […]

Verder lezen

oktober 2023

Familie uitje naar Plaswijckpark

Familie uitje naar Plaswijckpark

Het dagje Plaswijckpark was in één woord SUPER! Kinderen én hun families van de CityKids locaties De Uitvinders (Den Haag) en De Componist (Capelle aan den IJssel) zijn een dagje uit geweest. Ouders, broers en zussen mochten mee […]

Verder lezen

^