Inzamelingsacties

Wij zijn heel vereerd en trots als mensen zelf een actie op touw zetten om geld in te zamelen om zo via Goodwill de dementie zorgcentra en medisch kinderdagverblijven te steunen. Ideeën of concrete plannen voor een inzamelingsactie? Klik op de button en vul het formulier in.

‘Perfect Days’ zorgen voor ‘Goodwill Days’
“Iedere dag dat er bij AVR-Afvalverwerking in Duiven geen ongelukken of incidenten gebeuren, geen emissies of overschrijdingen zijn in de installaties, er veilig gewerkt wordt én de productie-units volgens budget zijn benut, is een zogenoemde Perfect Day.” Robert Hageman, site manager bij AVR zegt verder: “Met elke Perfect Day wordt er € 100,- gespaard. Aan het eind van de maand worden alle Perfect Days bij elkaar opgeteld en kijkt de ondernemingsraad naar de goede doelen die door AVR-collega’s zijn ingediend. Het totaalbedrag van die maand wordt verdeeld onder een of meerdere goede doelen. Het is een stimulans voor het personeel dat ze zelf goede doelen kunnen aandragen. De Perfect Days zijn echt voor én door mensen.”

AVR Duiven is sponsor van de Goodwill Days

Met de cheque van € 700,- worden Goodwill Days mogelijk gemaakt door de organisatie Goodwill.nl. Kinderen in medisch kinderdagverblijven en mensen met dementie in zorgcentra kunnen tijdens een Goodwill Day een dagje uit, een voorstelling op locatie organiseren of nieuw materiaal aanschaffen zoals snoezelspullen of aangepaste spelletjes. Jenneken Hiddink van Goodwill neemt de cheque in ontvangst en heeft voor AVR-Afvalverwerking een mooie oorkonde als dank: “Wij zijn heel blij met deze donatie, zo geven we samen kleur aan de zorg.”

April 2021 – Fracor Creaties
In de webshop van Fracor Creaties: www.fracor.nl verkoopt Corrina Wassenaar allerlei handgemaakte kaarten en brievenbuskadootjes. Met een speciale code kregen klanten een jaar lang korting én kwam een deel van de bestelwaarde ten goede aan Goodwill. Wat een leuke actie!

Kerstveiling 2019 van Inashco
Inashco, een onderneming in de Botlek onder de rook van Rotterdam houdt jaarlijks een kerstveiling waarbij de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. In 2019 was Goodwill één van de goede doelen die een bijdrage mocht ontvangen. Een geweldig initiatief!

Pannenkoekenactie Noël en Roderik Moes
De Twentse broers Noël en Roderik Moes zaten als kleine jongetjes maar wat graag bij opa in de garage. Daar stond een kacheltje waarop heerlijke pannenkoeken werden gebakken. Om deze herinnering nieuw leven in te blazen besloten ze een eigen pannenkoekendag te organiseren. Nu met een professioneel gasfornuis en meerder pannen. Samen bakken en met familie, vrienden en buurtbewoners gezellig opeten. En de opbrengst? Voor Goodwill. Het werd een geweldige dag, zowel qua weer als het aantal mensen dat is geweest. Zelfs het plaatselijke dweilorkest kwam optreden! In totaal hebben de broers 250 pannenkoeken gebakken die door de aanwezigen zijn opgesmikkeld. De opbrengst van de dag was maar liefst € 1.050,-  Een geweldig bedrag dat het mogelijk maakt dat meerdere medisch kinderdagverblijven een dagje uit kunnen.

Goodwill Days

november 2022

Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

  Op 12 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Vorig jaar heeft hij pakjes bezorgd bij de kinderen van Zozijn Zuidzon De Winde in Didam en bij mensen met dementie van zorglocatie Zonnehof van Mijzo in Tilburg. PakjesfeestDit […]

Verder lezen

oktober 2022

Genieten in de dierentuin

Genieten in de dierentuin

Ruim 70 kinderen van CityKids De Componist in Capelle aan den IJssel hebben een heerlijke dag gehad in Diergaarde Blijdorp. De dierentuin is het meest populaire uitje van de kinderen én van hun begeleidende ouder. CityKids is een […]

Verder lezen

^