Verhoeven Tools & Safety BV / Superprof

Als dank voor onze steun, heeft Goodwill een kleurplaat voor ons ontworpen. Wij hopen dat de kinderen daar veel plezier aan gaan beleven! Lees het hele nieuwsbericht op de website van Superprof.

Corrianne | Firma Broekhuizen BV

Beste Paul, enige tijd geleden hebben wij contact met elkaar gehad. Dit gesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd totaal niet gepushed maar heel netjes uitgelegd. Ik heb hier positief op gereageerd en in de Paaseditie stonden wij netjes met een zelfgemaakt logo door jullie. Dit boek werd toegestuurd met een mooie oorkonde en een nieuwsbrief. Hierdoor werden wij direct op de hoogte gesteld wat er allemaal gedaan is voor de kinderen. Vandaag werd ik gebeld door Paul Postma met de vraag hoe wij dit alles ervaren hebben.
Zowel het eerste telefoongesprek, als de factuur, als het boek met oorkonde is allemaal heel positief bij mij binnengekomen, hiervoor wil ik jullie graag een 10 geven. Jullie inzet, houding en het vermogen om mensen voor jullie te winnen is geweldig te noemen. Normaliter ben ik niet over te halen, maar nu heb ik toch een uitzondering gemaakt en als bedrijf een advertentie geplaats in jullie boek. Nu kijken ik en mijn collega’s dagelijks naar de oorkonde die voor mij hangt. Onze naam heel groot en duidelijk hierop vermeld en onderaan de brief “Enorm Bedankt”. Ga zo door met jullie goede werk. Niet alleen geeft ik een 10, maar ook een dikke pluim.
Met vr gr
Corrianne
Firma Broekhuizen BV

Nickee | Dichterbij

Wat werden we vandaag verrast door Goodwill. We ontvangen met regelmaat de boeken die trouw bekeken en ingekleurd worden. (Leuk dat deze ook in thema zijn). De verrassing was groot omdat wij ook een kerstpakket hebben ontvangen. We werden er allemaal even stil en erg warm van.
We hebben gelijk iemand omgetoverd tot prinses. En ook de speelkaarten zullen zeker ijverig gebruikt gaan worden. Heel erg bedankt voor nog meer spelplezier!
Nickee (Dichterbij)

Xonar MKD Parkstad

We hebben de doos met december cadeautjes in goede orde ontvangen. We zijn er erg blij mee. Heel erg bedankt daarvoor!
Namens alle groepen,
M. Caberg
Xonar MKD Parkstad

SDW Zorg | KDC Het Willemijntje

Beste Goodwill,
Bij deze wil ik jullie, ook namens de kinderen en mijn collega’s, enorm bedanken voor alle kleurboeken die wij zeer regelmatig mogen ontvangen! Geweldig initiatief!
Vriendelijke groeten,
Liesbeth de Moor van KDC Het Willemijntje

Michael Groenewoud | directeur WeekendBeleggers b.v.

Bedankt voor de uitgave van januari. Als sponsor had ik niet verwacht dat het er zo mooi uit zo zien!
Ik zie ook dat ik mij zelf te kort heb gedaan op blz 36.  Bij deze dan alsnog de verwijzing naar de website www.weekendbeleggers.nl
Veel succes met het kleurboek.
Michael Groenewoud directeur WeekendBeleggers b.v.

Trias Jeugdhulp

Wij willen bij deze de Goodwill nogmaals bedanken voor het fantastische sinterklaasfeest in Hellendoorn!
Trias Jeugdhulp

Peter Probaat 

Hartelijk dank voor jullie MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) oorkonde, niet nodig uiteraard maar wel heel leuk een keer 🙂 om te krijgen. Groet!
Peter Probaat

MKD De kleine Plantage | Nathalie Mertens

Beste Goodwill medewerkers,
Namens onze sector De kleine Plantage van de instelling Stek Jeugdhulp willen wij jullie bedanken voor de kleurboeken die we nu al jaren van jullie krijgen. De kinderen zijn er enorm blij mee en kijken er dan ook altijd weer naar uit wanneer ze weer een kleurenboek krijgen. Soms moeten ze even wachten aangezien wij in onze instelling ieder kind een kans willen geven dat ze een kleurenboek krijgen.
Ook de ouders (minder bedeeld) van onze intensieve gezinsbegeleidingsafdeling zijn er erg blij mee.
Dus bij deze onze hartelijke dank.
mvg Nathalie Mertens
Medisch Kinderdagverblijf De Kleine Plantage
Stek Jeugdhulp

Kenter Jeugdhulp | M. Verkerke

Beste Goodwill,
Graag willen we jullie hierbij hartelijk bedanken voor de kleurboeken die we steeds van jullie ontvangen. We zijn er erg blij mee.
Met vriendelijke groet,
M. Verkerke
Kenter Jeugdhulp

Ondernemer De Boer

Wij werden telefonisch benaderd door een medewerker van Goodwill Media om met een advertentie mee te doen met het kleurboek voor de Medische kinderdagverblijven. Allereerst hadden wij gezonde twijfel omdat er veel oplichters zijn. Na even gegoogeld te hebben waren we om. Het blijkt dat ze ook al 25 jaar bestaan. Toen we terug gebeld werden bleek ook nog eens dat Gerda Havertong daar ambassadeur is.
Gelukkig hoefden we niets te tekenen. Na de telefonische opdracht kregen we al een bevestiging per email en maakten ze een mooie advertentie op. Net toen we er niet meer aan dachten viel er een mooie enveloppe op de deurmat, de faktuur zat keurig bij een prachtig kleurboek en bij onze advertentie zat een boekenlegger.
We hoefden helemaal niet te zoeken. De faktuur hebben we direkt overgemaakt en ons aangemeld voor 4 x per jaar. Goodwill Media stuurde toen als dank een bronzen beeld. Nog nooit meegemaakt. Goodwill Media doet haar naam eer aan.

Ondernemer uit Weert

Ik heb enkele malen geadverteerd in het Kleurboek. De laatste 2x is er het één en ander misgegaan in de communicatie. Hier was ik ontevreden over. Ik heb dit per e-mail kenbaar gemaakt bij Goodwill.  Hierna ontving ik een brief met een bloemenbon erin twv 7,50 en excuseerden ze zich in bijgaand schrijven.  Dat vond ik netjes. Daarom meld ik dat hier dan ook.

Gerrit van Essen | Aerocar BV

Beste Goodwill Media medewerkers,
Zojuist ontving ik bij de post het mooie sculptuur. Hartelijk dank daarvoor, deze heeft al een plekje gevonden.
Ik ben blij, en trots, dat mijn werkgever mij de mogelijkheid geeft om onze steun aan de vele goede doelen aan te bieden. Door organisaties zoals Goodwill Media, komen goede doelen aan middelen waar dit anders niet mogelijk zou zijn. Vertrouw erop nog jaren jullie (en vele anderen) te kunnen blijven ondersteunen.
Met vriendelijke groet
Gerrit van Essen Manager Office Management (HR / Facility & General Affairs) Aerocar BV

MOC Kabouterhuis-West Amsterdam

Naast alle mooie kleurboeken die altijd gretig aftrek hebben bij onze kinderen, werden wij dit jaar verrast met een mooie nieuwe computer. De kinderen van de Groene ster (onze oudsten) deden hier educatieve spelletjes op. Maar wat een pech…2 weken geleden werd er ingebroken in de klas, en de dief nam onze mooie computer mee.
Maar…nadat we dit aan jullie per mail melden, kregen we binnen een kwartier een reactie, dat we een nieuwe krijgen. Echt top, dank daarvoor !
Namens alle kinderen van Kabouterhuis-West in Amsterdam.

Sterklus | Renée

Fijn dat we mee kunnen helpen aan een stukje afleiding voor de kinderen die het hard nodig hebben.
GOED INITIATIEF  (en prima callcentermedewerkers)
Warme groet,
Renée Rooijakkers-Brillemans

Goodwill Days

augustus 2017

Gerda Havertong leest voor bij Kinderdagcentrum Binderen

Gerda Havertong leest voor bij Kinderdagcentrum Binderen

  Gerda Havertong leest voor bij Kinderdagcentrum Binderen “Ik ken jou van TV. Ik zwaai altijd terug als jij zwaait. Zie jij mij dan ook?” Gerda Havertong werd duidelijk herkend door de kinderen. Dat is best logisch want […]

Verder lezen

juli 2017

Een geweldig dagje uit voor De Markiezaten!

Een geweldig dagje uit voor De Markiezaten!

     Een geweldig dagje uit voor De Markiezaten Eindelijk was het de blauwe dag voor de kinderen van Dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. De blauwe dag is de donderdag en daar werd de hele week […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^