Naar de speeltuin toe

Spelen met water en zand = plezier met modder_Goodwill.nl

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes worden heerlijke taarten gebakken voor de juffen van het MKD. Er worden kuilen gegraven en zandkastelen gebouwd. Ook de waterpomp is enorm leuk, lekker spetteren met water en veel modder maken. Het is een enorm warme dag dus er kon volop gespeeld worden met water, wat een pret.

Picknicken
De grote glijbaan in de speeltuin zorgt voor veel plezier, de kinderen klimmen en klauteren op het speelrek en glijden lekker hard naar beneden van de glijbaan. Wat een blije gezichtjes zien wij vandaag. Een heerlijk waterijsje gaat er vandaag goed in, de kindjes smullen ervan, want met zulk tropisch weer is verkoeling erg lekker. Tussendoor gaan we gezellig met zijn allen picknicken, alle kindjes hebben een broodtrommeltje met boterhammen bij zich. Na het eten gaan we weer verder spelen.

Goodwill Day naar de speeltuin_Goodwill.nl

Genieten
Op de wipkip, het voetbalveld en nog een keer de zandbak in, want het zand blijft wel een favoriet voor de kindjes. Nog een laatste rondje op de schommels en de draaimolen, wat een pret. En dan is het alweer tijd om terug te gaan naar het MKD. Het was een top dag, wat hebben we genoten! Wij zijn enorm blij dat we dankzij Goodwill de kindjes zo’n prachtige en onvergetelijke dag hebben kunnen geven. Wij willen jullie daarom ook enorm bedanken. Groetjes, MKD Roosendaal JoKi-C.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^