Goodwill’s Kerstpakket 2023

Kinderen pakken Goodwill's Kerstpakket uit_Goodwill.nl


Dankzij al onze deelnemers kunnen we ook dit jaar weer kerstpakketten maken. Maar liefst 160 locaties worden in december verrast!

Voor de dementie zorgcentra zitten er lekkere dingen en sfeermakers in Goodwill’s Kerstpakket, om samen van te genieten. Voor de medisch kinderdagverblijven zit het pakket bomvol nieuw speelgoed. Voor de groep of om mee te geven aan kinderen die dat écht goed kunnen gebruiken.

De foto’s laten zien hoe Goodwill’s Kerstpakket vorig jaar is uitgepakt bij Het Prins Hendrikhuis van Dagelijks Leven in Winterswijk en Zuidzon De Winde van Zozijn in Didam.

Benieuwd naar wat er dit jaar in Goodwill’s Kerstpakket zit?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Dames uit het dementiezorgcentrum pakken Goodwill's Kerstpakket uit_Goodwill


Goed doel
Ook volgend jaar willen we deze succesvolle actie graag een vervolg geven. Help (opnieuw) mee zodat er weer kerstpakketten van Goodwill uitgedeeld kunnen worden! Wees maatschappelijk betrokken en doe mee. Word sponsor, dan geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

mei 2024

Een top optreden

Een top optreden

En het was zeker top! Muziek en meezingen, daarmee krijg je snel de sfeer erin. We hadden onze bewoners vooraf geobserveerd en wisten wat in de smaak zou vallen. Daarom hebben we koor Top Theater uitgenodigd in het […]

Verder lezen

^