30 jaar

Lauwerkrans 30 jaar Goodwill.nl

In 2022 bestaat Goodwill 30 jaar! Naast de maandelijkse Goodwill Days vieren we dit jubileum met een extra winactie. Het hele jaar 2022 maken we elke maand een dementie zorgcentrum of medisch kinderdagverblijf blij met een nieuwe tablet of iPad.

Op deze pagina wordt elke maand de winnende locatie toegevoegd.

  

 

 

Winnende locatie KDC De Regenboog in Middelharnis

April | KDC De Regenboog in Middelharnis
“We gebruiken een speciale app als voorloper op een spraakcomputer. Hiermee kunnen we zoveel makkelijker communiceren met de kinderen die problemen hebben met hun spraakontwikkeling. Onze huidige iPad is echter zo verouderd dat deze en veel andere apps niet meer werken. Deze nieuwe iPad is dus meer dan welkom, een hele goede timing!” In 2022 bestaat Goodwill 30 jaar en om dat te vieren wordt elke maand een tablet cadeau gedaan aan een locatie die deze goed kan gebruiken. KDC De Regenboog in Middelharnis is de winnaar van april, van harte gefeliciteerd! 

enter

Zorglocatie wint tablet_Goodwill.nl

Maart | Treant Zorggroep De Horst in Emmen
“Op dit moment hebben we veel zieken en dan is het fijn om met de tablet muziek te luisteren en foto’s te kijken.” In 2022 bestaat Goodwill 30 jaar en om dat te vieren wordt elke maand een tablet cadeau gedaan aan een locatie die deze goed kan gebruiken. Treant De Horst in Emmen is de winnaar van maart, van harte gefeliciteerd! “Met een tablet is het mogelijk om individueel met een bewoner dingen op internet te zoeken, zoals hun oude huis bekijken via street view. En de favoriete muziek van vroeger luisteren. Het allermooiste is het wel als een bewoner dit samen met een (achter)kleinkind kan doen zodat ze samen kunnen genieten.”

 

Adelante winnaar iPad_Goodwill.nl

Februari | Adelante Zorggroep Valkhorst en Contigo in Valkenburg
De wateroverlast in juli 2021 heeft veel schade aangericht, ook bij Adelante Kindzorg in Valkenburg. Veel spullen van de afdelingen Valkhorst en Contigo raakten kwijt of beschadigd. In 2022 bestaat Goodwill 30 jaar en om dat te vieren wordt elke maand een tablet cadeau gedaan aan een locatie die deze goed kan gebruiken. Adelante is de winnaar van februari, van harte gefeliciteerd! “Tijdens een zorgmoment zetten we de iPad in met filmpjes als afleiding. Maar we gebruiken hem ook als ontspanningsmoment tussen therapieën en verzorging door. Daarnaast doen we met de iPad leerzame spelletjes en kunnen we er mee skypen!”

Kloek Wonen met Zorg winnaar iPad_goodwill.nl

Januari | Kloek Wonen met Zorg in Roosendaal
Vol verbazing wordt de gewonnen iPad uitgepakt door bewoners van Kloek wonen met zorg in Roosendaal. Zij zijn de eerste prijswinnaars in dit jubileumjaar van Goodwill. Hartelijk gefeliciteerd! In 2022 bestaat Goodwill 30 jaar en om dat te vieren wordt elke maand een tablet cadeau gedaan aan een locatie die deze goed kan gebruiken. “Met een iPad kunnen we nu makkelijker een video verbinding maken tussen onze bewoners en hun naasten. In deze coronatijd kunnen we zo toch contact houden.”

Goodwill Days

mei 2022

Zwemuitje voor CityKids

Zwemuitje voor CityKids

Kinderen van de CityKids locaties in Barendrecht en Capelle-Rivium zijn wezen zwemmen bij zwembad Oostervant in Rotterdam. Eigenlijk is het vooral waterpret met voor iedereen 1-op-1 begeleiding door een ouder, pedagogisch medewerker, stagiaire of vrijwilliger. WaterpretEenmaal in het […]

Verder lezen

april 2022

Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Om goed te kunnen aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen is het belangrijk om geschikt spelmateriaal te kunnen aanbieden. Bij Kleine Maatjes in Krommenie vinden veel kinderen het fijn om lekker te kunnen snoezelen. Hierbij worden alle […]

Verder lezen

^