Sinterklaas


Sinterklaas is weer in het land. Vanuit Spanje is hij met de stoomboot naar Nederland gevaren. Samen met zijn Pieten, heel veel zakken vol pepernoten en nog meer zakken gevuld met kadootjes.

Ze blijven maar kort in Nederland. Toch maken ze ook tijd om kinderen in een Medisch Kinderdagverblijf te bezoeken. En dankzij onze betrokken deelnemers kunnen daar pepernoten en kadootjes uitgedeSint en zijn Pieten samen met kinderen van een medisch kinderdagverblijfeld worden! Volg de facebookpagina van Goodwill om te zien waar we dit jaar zijn geweest.

De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook meehelpen en deze traditie in ere houden? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2019

Nieuwe zand- en watertafel voor KDC de Rietpol

Nieuwe zand- en watertafel voor KDC de Rietpol

KDC de Rietpol in Geldermalsen is een kinderdagcentrum voor jonge kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar met een ontwikkelingsachterstand en voor kinderen met een Ernstige Meervoudige Beperking in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar. […]

Verder lezen

juni 2019

Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wij zijn zes kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar die elke dag met plezier komen leren en spelen op de ontwikkelgroep ’t Brukske van UniK in Venray. Maar vandaag was het anders, vandaag hadden we […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^