Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen.

Op bezoek bij mensen met dementie
Twee paashazen waren vorig jaar te gast bij verpleeghuis Mariahoeve van Florence in Den Haag. Aarzelend en afwachtend werden de hazen bekeken. Maar zodra er contact gemaakt werd was het goed. Even voelen aan het zachte pak, aan de hand mee schuifelen en samen eieren zoeken. En vervolgens vol trots de vangst aan iedereen laten zien. De paashazen zorgden voor vrolijke gezichten en lekkere paaseieren.

Knuffelen bij het medisch kinderdagverblijf
“Ze zijn er al, daar zijn ze! Aaaah wat een gekke oren!” Springende kinderen, enthousiaste kreten en grote ogen. De paashazen krijgen een warm welkom. Een knuffel, een high five of veilig op een afstandje maken de kinderen kennis met de twee grote paashazen. De kinderen van Kombino Kinderopvang in Zoetermeer mogen samen met de paashazen zoeken naar paaseieren. Een mandje mee en zoeken maar. Sommigen heel fanatiek terwijl anderen liever bij de paashazen blijven. Want die zijn zó lekker zacht en groot, heerlijk om mee te knuffelen. Het was een dolle boel. En toen alle eieren gevonden waren kregen de kinderen een mandje met paaslekkers en cadeautjes. En de paashazen kregen een allerlaatste knuffel.

Verrassing
En ook dit jaar gaan we locaties verrassen met een bezoek van onze paashazen. Welke? Dat blijft nog even geheim. Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om als eerste te zien waar we zijn geweest.


Goed doel
Deze paasactiviteiten zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

april 2024

Nieuw zandbak speelgoed

Nieuw zandbak speelgoed

Hoi allemaal!Wij zijn hele stoere jongens van 3 – 5 jaar oud die ontzettend blij zijn met het nieuwe speelgoed voor de zandbak. Het wordt nog wel even spannend om samen te delen. Dat moeten wij nog een […]

Verder lezen

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

^