Samen fietsen bij Youké Dikkie Dik

De kinderen van groep Dikkie Dik van Youké uit Amersfoort hebben een nieuwe supertoffe fiets. Ze kunnen eNieuwe fiets voor groep Dikkie Dik van Youkér namelijk met twee kinderen tegelijk op! Zo kunnen ze samen fietsen.

Samen buitenspelen
Buitenspelen is een perfecte uitlaatklep voor de kinderen van Dikkie Dik. Dit doen ze dan ook twee keer per dag met elkaar. Kinderen leren hierdoor onder meer samen te spelen, afspraakjes te maken en voor zichzelf op te komen.

Samen fietsen
De fietsen bij Dikkie Dik zijn oud en niet geschikt om samen op te kunnen. Als Goodwill Day is daarom gekozen om een hele gave fiets aan te schaffen waar kinderen met z’n tweeën op kunnen. Hiermee wordt het samen spelen en het samen delen gestimuleerd. De kinderen waren dol enthousiast toen ze de nieuwe fiets zagen. Iedereen ging gelijk aan de slag: afspraakjes maken, de fiets delen en natuurlijk lekker hard fietsen.

Youké, groep Dikkie DikSamen op de nieuwe fiets van Goodwill.nl

Youké biedt in de groep Dikkie Dik in Amersfoort orthopedagogische behandeling aan. Het zijn 9 kinderen met meervoudige of complexe ontwikkelingsproblematiek. De kinderen zijn tussen de 3 en 6 jaar oud. Het is belangrijk op de groep om activiteiten (inspanning en ontspanning) af te wisselen. Met de behandeling worden de ontwikkeling en de gedragsverandering bij het kind gestimuleerd. Tegelijk worden ook de opvoedvaardigheden en opvoedingszekerheid van de ouders versterkt.

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

maart 2019

Rustgevend uitzicht voor MKD XONAR

Rustgevend uitzicht voor MKD XONAR

Het Medisch Kleuterdagverblijf van XONAR in het Limburgse Limbricht heeft een nieuwe snoezelruimte. Een sfeervolle en gezellige kamer waar de kinderen kunnen ontspannen. Om de ruimte helemaal af te maken is er bijpassende raamfolie uitgezocht en aangebracht. Ineens […]

Verder lezen

februari 2019

Nieuw speelgoed voor “De Boskabouters”

Nieuw speelgoed voor “De Boskabouters”

Voor de 10 kinderen van behandelgroep “De Boskabouters” is een grote verzameling speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aanwezig. Geschikt voor diverse ontwikkelingsfases en voor verschillende interesses. Om telkens de vaardigheden te stimuleren en nieuwe uitdagingen te bieden is het fijn […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^