Samen fietsen bij Youké Dikkie Dik

De kinderen van groep Dikkie Dik van Youké uit Amersfoort hebben een nieuwe supertoffe fiets. Ze kunnen eNieuwe fiets voor groep Dikkie Dik van Youkér namelijk met twee kinderen tegelijk op! Zo kunnen ze samen fietsen.

Samen buitenspelen
Buitenspelen is een perfecte uitlaatklep voor de kinderen van Dikkie Dik. Dit doen ze dan ook twee keer per dag met elkaar. Kinderen leren hierdoor onder meer samen te spelen, afspraakjes te maken en voor zichzelf op te komen.

Samen fietsen
De fietsen bij Dikkie Dik zijn oud en niet geschikt om samen op te kunnen. Als Goodwill Day is daarom gekozen om een hele gave fiets aan te schaffen waar kinderen met z’n tweeën op kunnen. Hiermee wordt het samen spelen en het samen delen gestimuleerd. De kinderen waren dol enthousiast toen ze de nieuwe fiets zagen. Iedereen ging gelijk aan de slag: afspraakjes maken, de fiets delen en natuurlijk lekker hard fietsen.

Youké, groep Dikkie DikSamen op de nieuwe fiets van Goodwill.nl

Youké biedt in de groep Dikkie Dik in Amersfoort orthopedagogische behandeling aan. Het zijn 9 kinderen met meervoudige of complexe ontwikkelingsproblematiek. De kinderen zijn tussen de 3 en 6 jaar oud. Het is belangrijk op de groep om activiteiten (inspanning en ontspanning) af te wisselen. Met de behandeling worden de ontwikkeling en de gedragsverandering bij het kind gestimuleerd. Tegelijk worden ook de opvoedvaardigheden en opvoedingszekerheid van de ouders versterkt.

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2019

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Comfortabel gelegen in de kussens genieten de kinderen van de groep Baloe van kleurtjes, lichtjes en beweging. Ze worden er blij van en laten dit zien door een grote glimlach op hun gezichtjes te tonen. De groep Baloe […]

Verder lezen

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^