Samen fietsen bij Youké Dikkie Dik

De kinderen van groep Dikkie Dik van Youké uit Amersfoort hebben een nieuwe supertoffe fiets. Ze kunnen eNieuwe fiets voor groep Dikkie Dik van Youkér namelijk met twee kinderen tegelijk op! Zo kunnen ze samen fietsen.

Samen buitenspelen
Buitenspelen is een perfecte uitlaatklep voor de kinderen van Dikkie Dik. Dit doen ze dan ook twee keer per dag met elkaar. Kinderen leren hierdoor onder meer samen te spelen, afspraakjes te maken en voor zichzelf op te komen.

Samen fietsen
De fietsen bij Dikkie Dik zijn oud en niet geschikt om samen op te kunnen. Als Goodwill Day is daarom gekozen om een hele gave fiets aan te schaffen waar kinderen met z’n tweeën op kunnen. Hiermee wordt het samen spelen en het samen delen gestimuleerd. De kinderen waren dol enthousiast toen ze de nieuwe fiets zagen. Iedereen ging gelijk aan de slag: afspraakjes maken, de fiets delen en natuurlijk lekker hard fietsen.

Youké, groep Dikkie DikSamen op de nieuwe fiets van Goodwill.nl

Youké biedt in de groep Dikkie Dik in Amersfoort orthopedagogische behandeling aan. Het zijn 9 kinderen met meervoudige of complexe ontwikkelingsproblematiek. De kinderen zijn tussen de 3 en 6 jaar oud. Het is belangrijk op de groep om activiteiten (inspanning en ontspanning) af te wisselen. Met de behandeling worden de ontwikkeling en de gedragsverandering bij het kind gestimuleerd. Tegelijk worden ook de opvoedvaardigheden en opvoedingszekerheid van de ouders versterkt.

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juni 2019

Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wij zijn zes kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar die elke dag met plezier komen leren en spelen op de ontwikkelgroep ’t Brukske van UniK in Venray. Maar vandaag was het anders, vandaag hadden we […]

Verder lezen

mei 2019

Naar de speeltuin met de Markiezaten

Naar de speeltuin met de Markiezaten

Eindelijk was het zover, de ‘blauwe’ dag (de donderdag) was aangebroken en de kinderen hadden hun Goodwill Day. Vier groepen van Dagcentrum de Markiezaten gingen op stap naar de speeltuin in Bergen op Zoom.  RustigDe speeltuin was deze […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^