75 Kinderkerstpakketten

2 kinderen kijken wat er uit het kinderkerstpakket van Goodwill komtKinderen met de inhoud van het Kinderkerstpakket
In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD.

Het Kinderkerstpakket

Ooh wat zit er veel in!” De kinderen van de groep Trommels van KC De Speeldoos in Zutphen hebben hun Kinderkerstpakket ontvangen én uitgepakt. Dat ging met heel veel enthousiasme.

De grote doos staat midden in de kring. Eén voor één mogen alle kinderen helpen om de doos uit te pakken en de inhoud te bewonderen. Er zit van alles in: een knuffel, een springtouw, stoepkrijt, puzzels, auto’s en een heuse zeemeermin. En voor in de poppenhoek: “Een rolletje om mee te koken!”. De deegroller komt blijkbaar goed van pas!

Goed doel

Dankzij alle betrokken ondernemers kunnen wij deze succesvolle actie opnieuw organiseren. Een prachtige verrassing voor de kinderen. Ze kunnen samen spelen met nieuw speelgoed en zonodig kunnen de leidster ook speelgoed mee geven aan kinderen die dat het hardste kunnen gebruiken. Want het lijkt heel vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Ook volgend jaar gaan we daarom door met deze actie. Help ook (opnieuw) mee zodat er weer goed gevulde pakketten uitgedeeld kunnen worden!

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en de kinderkerstpakketten mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2019

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Comfortabel gelegen in de kussens genieten de kinderen van de groep Baloe van kleurtjes, lichtjes en beweging. Ze worden er blij van en laten dit zien door een grote glimlach op hun gezichtjes te tonen. De groep Baloe […]

Verder lezen

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^