75 Kinderkerstpakketten

2 kinderen kijken wat er uit het kinderkerstpakket van Goodwill komtKinderen met de inhoud van het Kinderkerstpakket
In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD.

Het Kinderkerstpakket

Ooh wat zit er veel in!” De kinderen van de groep Trommels van KC De Speeldoos in Zutphen hebben hun Kinderkerstpakket ontvangen én uitgepakt. Dat ging met heel veel enthousiasme.

De grote doos staat midden in de kring. Eén voor één mogen alle kinderen helpen om de doos uit te pakken en de inhoud te bewonderen. Er zit van alles in: een knuffel, een springtouw, stoepkrijt, puzzels, auto’s en een heuse zeemeermin. En voor in de poppenhoek: “Een rolletje om mee te koken!”. De deegroller komt blijkbaar goed van pas!

Goed doel

Dankzij alle betrokken ondernemers kunnen wij deze succesvolle actie opnieuw organiseren. Een prachtige verrassing voor de kinderen. Ze kunnen samen spelen met nieuw speelgoed en zonodig kunnen de leidster ook speelgoed mee geven aan kinderen die dat het hardste kunnen gebruiken. Want het lijkt heel vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Ook volgend jaar gaan we daarom door met deze actie. Help ook (opnieuw) mee zodat er weer goed gevulde pakketten uitgedeeld kunnen worden!

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en de kinderkerstpakketten mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

mei 2019

Naar de speeltuin met de Markiezaten

Naar de speeltuin met de Markiezaten

Eindelijk was het zover, de ‘blauwe’ dag (de donderdag) was aangebroken en de kinderen hadden hun Goodwill Day. Vier groepen van Dagcentrum de Markiezaten gingen op stap naar de speeltuin in Bergen op Zoom.  RustigDe speeltuin was deze […]

Verder lezen

april 2019

Ook Papageno doet mee met de Koningsspelen!

Ook Papageno doet mee met de Koningsspelen!

Een sportief oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen. Samen actief bewegen omdat het belangrijk is én ook heel erg leuk. Dat zijn de Koningsspelen. Scholen mogen zelf bepalen hoe ze deze dag vormgeven. Papageno is een dagbehandelingscentrum in Almere voor […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^