Sinterklaas 2023


Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische versiering. Er werden liedjes gezongen en een speciale Sinterklaasbingo gedaan. Samen met de medewerkers en hun kinderen hebben ze allemaal genoten!

Sinterklaas regelde ook een bezoek aan kinderdagcentrum De Rietpol in Geldermalsen. Kinderen met een (ernstige meervoudige) beperking mochten cadeautjes voor de hele groep uitpakken. Wat was er veel nieuws om te ontdekken! En lekkere chocomelk en pepernoten mochten zeker niet ontbreken.

Bij Adelante Kindzorg in Valkenburg kwam Sinterklaas zelf de pakjes brengen voor de kinderen van Contigo/Valkhorst en Raesdonck. De kleine kinderen vonden het maar wat indrukwekkend en de wat grotere kinderen durfden al iets meer. Naast mooie cadeautjes voor de kinderen was er ook nog een heerlijke pietencake en mega veel en lekker Sinterklaas snoepgoed. Een middag om met een lach aan terug te denken, bedankt!


Verrassing
En dit jaar? Ook nu worden er locaties verrast door Sinterklaas. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien.


Goed doel
Deze Sinterklaasvieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

mei 2024

Een top optreden

Een top optreden

En het was zeker top! Muziek en meezingen, daarmee krijg je snel de sfeer erin. We hadden onze bewoners vooraf geobserveerd en wisten wat in de smaak zou vallen. Daarom hebben we koor Top Theater uitgenodigd in het […]

Verder lezen

^