Paaseieren zoeken

“Hee, die anderen hebben veel meer paaseieren!” De sfeer in de tuin van het Prins Hendrikhuis gaat van heel fanatiek en bloedserieus naar heel relaxed: “Ik ga even in de zon zitten”. Ondertussen smikkelt iemand anders al van de chocolade eieren.

Paashaas
De bewoners van het Prins Hendrikhuis in Winterswijk werden verrast door het bezoek van 2 paashazen. Deze werden eerst eens goed bekeken, een beetje argwanend en afwachtend. Maar zodra er contact gemaakt werd was het goed. Een praatje maken, aan de arm mee om paaseieren te zoeken, voelen aan het zachte pak, een kus en een knuffel. Het zorgde voor tevreden en blije gezichten bij de bewoners. En een heleboel lekkere paaseieren.

Dagelijks Leven
Het Prins Hendrikhuis biedt gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Er is plek voor 22 bewoners die hun eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer hebben. In de gezamenlijke woonkamers wordt gegeten en geleefd zoals thuis. Het Prins Hendrikhuis is onderdeel van Dagelijks Leven.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2023

Sinterklaas 2023

Sinterklaas 2023

Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische […]

Verder lezen

oktober 2023

Familie uitje naar Plaswijckpark

Familie uitje naar Plaswijckpark

Het dagje Plaswijckpark was in één woord SUPER! Kinderen én hun families van de CityKids locaties De Uitvinders (Den Haag) en De Componist (Capelle aan den IJssel) zijn een dagje uit geweest. Ouders, broers en zussen mochten mee […]

Verder lezen

^