Paaseieren zoeken

“Hee, die anderen hebben veel meer paaseieren!” De sfeer in de tuin van het Prins Hendrikhuis gaat van heel fanatiek en bloedserieus naar heel relaxed: “Ik ga even in de zon zitten”. Ondertussen smikkelt iemand anders al van de chocolade eieren.

Paashaas
De bewoners van het Prins Hendrikhuis in Winterswijk werden verrast door het bezoek van 2 paashazen. Deze werden eerst eens goed bekeken, een beetje argwanend en afwachtend. Maar zodra er contact gemaakt werd was het goed. Een praatje maken, aan de arm mee om paaseieren te zoeken, voelen aan het zachte pak, een kus en een knuffel. Het zorgde voor tevreden en blije gezichten bij de bewoners. En een heleboel lekkere paaseieren.

Dagelijks Leven
Het Prins Hendrikhuis biedt gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Er is plek voor 22 bewoners die hun eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer hebben. In de gezamenlijke woonkamers wordt gegeten en geleefd zoals thuis. Het Prins Hendrikhuis is onderdeel van Dagelijks Leven.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

mei 2024

Een top optreden

Een top optreden

En het was zeker top! Muziek en meezingen, daarmee krijg je snel de sfeer erin. We hadden onze bewoners vooraf geobserveerd en wisten wat in de smaak zou vallen. Daarom hebben we koor Top Theater uitgenodigd in het […]

Verder lezen

^