Paaseieren zoeken

“Hee, die anderen hebben veel meer paaseieren!” De sfeer in de tuin van het Prins Hendrikhuis gaat van heel fanatiek en bloedserieus naar heel relaxed: “Ik ga even in de zon zitten”. Ondertussen smikkelt iemand anders al van de chocolade eieren.

Paashaas
De bewoners van het Prins Hendrikhuis in Winterswijk werden verrast door het bezoek van 2 paashazen. Deze werden eerst eens goed bekeken, een beetje argwanend en afwachtend. Maar zodra er contact gemaakt werd was het goed. Een praatje maken, aan de arm mee om paaseieren te zoeken, voelen aan het zachte pak, een kus en een knuffel. Het zorgde voor tevreden en blije gezichten bij de bewoners. En een heleboel lekkere paaseieren.

Dagelijks Leven
Het Prins Hendrikhuis biedt gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Er is plek voor 22 bewoners die hun eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer hebben. In de gezamenlijke woonkamers wordt gegeten en geleefd zoals thuis. Het Prins Hendrikhuis is onderdeel van Dagelijks Leven.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

februari 2024

Sensorische wandpanelen

Sensorische wandpanelen

Oefenen met vormen, kleuren, ordenen, motoriek, oog- handcoördinatie De jonge kinderen (2-6 jaar) die naar de dagbehandeling bij entrea lindenhout komen zijn zich volop aan het ontwikkelen. Om de ontwikkeling te stimuleren worden er verschillende spelmaterialen ingezet. De […]

Verder lezen

januari 2024

Snoezelhuisje voor Zuidzon De Winde

Snoezelhuisje voor Zuidzon De Winde

Een plekje om te relaxen, te knuffelen, een boekje te lezen of lekker te spelen. De kinderen van orthopedagogisch centrum Zuidzon De Winde in Didam hebben allemaal wel een eigen favoriete bezigheid in het snoezelhuisje. En soms is […]

Verder lezen

^