Goodwill’s Kerstpakket 2021

Goodwill's Kerstpakket wordt uitgepakt door kinderen

“Wat lief!!”
Er komt een knuffel uit de grote doos. De kinderen van Dagbehandeling Mimosa in Barneveld kijken vertederd naar de zachte gans. Ze willen daar allemaal mee knuffelen. En dan snel door, want er zit nog veel meer leuks in Goodwill’s Kerstpakket. Samen ontdekken ze de inhoud. Voor alle zintuigen én voor alle kinderen zit er iets geschikts bij. De bal is favoriet en het roze kussen is zó zacht dat alle kinderen er even op willen liggen om te relaxen. Bij Dagbehandeling Mimosa van Youké komen kinderen van 2 tot 6 jaar die zich langzamer of anders ontwikkelen.

“Wat zit er nog meer in? Wat zit er nog meer in?”
Een groepje enthousiaste bewoners van Het Jasmijnhuis in Ridderkerk zit naast de kerstboom met een grote doos. Samen pakken ze Goodwill’s Kerstpakket uit. Dit vinden ze heel leuk! Ze zijn erg benieuwd naar de inhoud. En blij verrast als ze ontdekken wat er zoal in de doos zit: “Popcorn en chipjes, lekker!” Het Jasmijnhuis biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie en is onderdeel van Dagelijks Leven.

Goodwill's Kerstpakket bij dementie zorgcentrum

160 Kerstpakketten
Goodwill’s Kerstpakketten zijn mogelijk gemaakt door betrokken sponsoren. Deze foto’s zijn van de uitpakmomenten in 2020, toen konden we voor het eerst ook kerstpakketten maken voor dementie zorgcentra. Dit jaar maken we in totaal 160 locaties blij met Goodwill’s Kerstpakket, zowel dementie zorgcentra als medisch kinderdagverblijven. Benieuwd naar wat er dit jaar in zit? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn en kijk mee met de verschillende uitpakmomenten.

Goed doel
Ook volgend jaar willen we deze succesvolle actie graag een vervolg geven. Help (opnieuw) mee zodat er weer kerstpakketten van Goodwill uitgedeeld kunnen worden! Wees maatschappelijk betrokken en doe mee, word sponsor!

WORD SPONSOR


Goodwill Days

januari 2022

Sensorische wandspeelborden

Sensorische wandspeelborden

In de speelhal van ’t Kabouterhuis locatie Noord hebben we dankzij uw donatie spelmateriaal toegevoegd dat passend is voor onze groepen. ’t Kabouterhuis biedt hulp aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen of met psychiatrische problemen. Wij bieden […]

Verder lezen

januari 2022

Vintage platenspeler voor De Wachtpost

Vintage platenspeler voor De Wachtpost

Bewoners van De Wachtpost in Venlo zijn blij met hun nieuwe vintage platenspeler. Ze kunnen nu genieten van een hele mooie en nieuwe muziekactiviteit. Het vintage design van de platenspeler is heel herkenbaar voor de bewoners, hij oogt […]

Verder lezen

^