Sinterklaas 2021

“Sinterklaas Kapoentje,
gooi wat in m’n schoentje,
gooi wat in m’n laarsje.
Dank u, Sinterklaasje.

Sinterklaas bij dementie zorgcentrum

Sinterklaas in Nederland
Sinterklaas komt op 13 november weer vanuit Spanje naar Nederland. Pieten, pepernoten en pakjes neemt hij mee. Door de corona maatregelen zal hij ook dit jaar nog veel vanuit het Grotepietenhuis werken. Vanaf daar regelt hij een verrassing voor een dementie zorgcentrum én een medisch kinderdagverblijf. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien!

Pakjesfeest
Vorig jaar heeft hij een videoboodschap, brieven en zakken vol pakjes afgeleverd bij De Roo van Capelle in Capelle aan de IJssel en Dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van een gezellig pakjesfeest met lekkere pepernoten. Allemaal blije gezichten daar!

Goed doel
Deze vieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2021

Sinterklaas 2021

Sinterklaas 2021

“Sinterklaas Kapoentje,gooi wat in m’n schoentje,gooi wat in m’n laarsje.Dank u, Sinterklaasje.” Sinterklaas in NederlandSinterklaas komt op 13 november weer vanuit Spanje naar Nederland. Pieten, pepernoten en pakjes neemt hij mee. Door de corona maatregelen zal hij ook […]

Verder lezen

oktober 2021

Nieuwe spellen voor ontwikkeling van de kinderen

Nieuwe spellen voor ontwikkeling van de kinderen

Samen spelen, leren en ontdekken is het uitgangspunt bij Kleine Maatjes in Haarlem. Om goed te kunnen aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen is het belangrijk om geschikt spelmateriaal te kunnen aanbieden. Zoals sensorische spellen waarbij de […]

Verder lezen

^