Een geslaagde dag uit voor Jeugdhulp Friesland

 

Het kanon in de ballenbak-Goodwill.nl Kinderen sjoelen samen - Goodwill.nl

Vijf jongeren van Jeugdhulp Friesland in de leeftijd van 6-13 jaar zijn een dagje uit geweest naar binnenspeelparadijs Ballorig Aeolus. Een ideale bestemming voor deze groep. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de ontwikkeling van het kind en de creativiteit wordt optimaal gestimuleerd.

Spelen en ontdekken

Er werd non-stop gespeeld en ontdekt. Voor Dylano (6) was het ballenbak kanon favoriet en Albert (13) kon zijn ei kwijt bij de technische spellen in de piramide. Ze gingen allemaal zo in hun spel op dat de dag voorbij vloog.

Uit eten

Als afsluiting werd er gegeten bij het Wokpaleis. Daar werd een wedstrijdje gehouden wie het mooiste toetje kon maken. Dat bleek lastig want eigenlijk was alles lekker en werd het een heel groot toetje. Na het eten konden de jongeren daar nog een spelletje doen of een film kijken. Het was een heel geslaagde dag!

Jeugdhulp Friesland

Jeugdhulp Friesland levert interne 24-uurszorg voor jongeren die niet thuis kunnen wonen. Sommigen hebben zelf problemen, zoals gedragsstoornissen, bij anderen is de gezinssituatie zo dat het niet goed is om daar te blijven. Bij Jeugdhulp Friesland wonen jongeren, gaan ze naar school en volgen ze therapie. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om terug naar huis te gaan of naar een vervolgplek, bijvoorbeeld een gezinshuisouder.

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

september 2018

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

Heerlijk met je handen modder maken. Knoeien met water en zand en een grote rotzooi maken. En dat elke dag weer. De kinderen van Entrea de Boemerang kunnen dat nu met hun nieuwe zand- en watertafel. Ze vinden […]

Verder lezen

augustus 2018

Balanceren en verstoppen bij MKD van Elker in Haren

Balanceren en verstoppen bij MKD van Elker in Haren

”Kiekeboe! Daar ben ik weer”, roept een kind vrolijk vanuit de Swingbag. Verstoppertje spelen, schommelen, balanceren, slapen. Alle kinderen van het MKD van Elker in Haren proberen nieuwsgierig de nieuwe mooie zak uit die hangt aan het schommeltoestel. […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^