Een geslaagde dag uit voor Jeugdhulp Friesland

 

Het kanon in de ballenbak-Goodwill.nl Kinderen sjoelen samen - Goodwill.nl

Vijf jongeren van Jeugdhulp Friesland in de leeftijd van 6-13 jaar zijn een dagje uit geweest naar binnenspeelparadijs Ballorig Aeolus. Een ideale bestemming voor deze groep. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de ontwikkeling van het kind en de creativiteit wordt optimaal gestimuleerd.

Spelen en ontdekken

Er werd non-stop gespeeld en ontdekt. Voor Dylano (6) was het ballenbak kanon favoriet en Albert (13) kon zijn ei kwijt bij de technische spellen in de piramide. Ze gingen allemaal zo in hun spel op dat de dag voorbij vloog.

Uit eten

Als afsluiting werd er gegeten bij het Wokpaleis. Daar werd een wedstrijdje gehouden wie het mooiste toetje kon maken. Dat bleek lastig want eigenlijk was alles lekker en werd het een heel groot toetje. Na het eten konden de jongeren daar nog een spelletje doen of een film kijken. Het was een heel geslaagde dag!

Jeugdhulp Friesland

Jeugdhulp Friesland levert interne 24-uurszorg voor jongeren die niet thuis kunnen wonen. Sommigen hebben zelf problemen, zoals gedragsstoornissen, bij anderen is de gezinssituatie zo dat het niet goed is om daar te blijven. Bij Jeugdhulp Friesland wonen jongeren, gaan ze naar school en volgen ze therapie. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om terug naar huis te gaan of naar een vervolgplek, bijvoorbeeld een gezinshuisouder.

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

juni 2018

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

  Dagbehandelingsgroep Bloesem Bloesem is een dagbehandelingsgroep van Youké in Ede voor jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. De kinderen die naar Bloesem komen hebben het moeilijk in hun ontwikkeling en/of gedrag. Het kan […]

Verder lezen

mei 2018

OV-chipkaarten voor logeerhuis Entrea

OV-chipkaarten voor logeerhuis Entrea

In het logeerhuis van Entrea in Ubbergen komen kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 tot 16 jaar één keer in de maand een weekend logeren. Het logeerhuis ondersteunt en begeleidt kinderen en jongeren met een vorm van autisme […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^