Een geslaagde dag uit voor Jeugdhulp Friesland

 

Het kanon in de ballenbak-Goodwill.nl Kinderen sjoelen samen - Goodwill.nl

Vijf jongeren van Jeugdhulp Friesland in de leeftijd van 6-13 jaar zijn een dagje uit geweest naar binnenspeelparadijs Ballorig Aeolus. Een ideale bestemming voor deze groep. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de ontwikkeling van het kind en de creativiteit wordt optimaal gestimuleerd.

Spelen en ontdekken

Er werd non-stop gespeeld en ontdekt. Voor Dylano (6) was het ballenbak kanon favoriet en Albert (13) kon zijn ei kwijt bij de technische spellen in de piramide. Ze gingen allemaal zo in hun spel op dat de dag voorbij vloog.

Uit eten

Als afsluiting werd er gegeten bij het Wokpaleis. Daar werd een wedstrijdje gehouden wie het mooiste toetje kon maken. Dat bleek lastig want eigenlijk was alles lekker en werd het een heel groot toetje. Na het eten konden de jongeren daar nog een spelletje doen of een film kijken. Het was een heel geslaagde dag!

Jeugdhulp Friesland

Jeugdhulp Friesland levert interne 24-uurszorg voor jongeren die niet thuis kunnen wonen. Sommigen hebben zelf problemen, zoals gedragsstoornissen, bij anderen is de gezinssituatie zo dat het niet goed is om daar te blijven. Bij Jeugdhulp Friesland wonen jongeren, gaan ze naar school en volgen ze therapie. Er wordt gekeken naar mogelijkheden om terug naar huis te gaan of naar een vervolgplek, bijvoorbeeld een gezinshuisouder.

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

december 2018

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land. Vanuit Spanje is hij met de stoomboot naar Nederland gevaren. Samen met zijn Pieten, heel veel zakken vol pepernoten en nog meer zakken gevuld met kadootjes. Ze blijven maar kort in Nederland. […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^