Koningsspelen voor Papageno uit Almere

Zaklopen tijdens Koningsspelen Papageno Almere Levensgroot vier-op-een-rij tijdens Koningsspelen

Ruim 30 kinderen van Dagbehandelingscentrum Papageno uit Almere doen mee met de Koningsspelen. De laatste vrijdag voor Koningsdag draait om gezamenlijk, actief en sportief bezig zijn. Bijna alle scholen doen hier aan mee en ook Papageno kan meedoen dankzij de Goodwill Day.

Versieringen

Alles is versierd met oranje vlaggetjes en rood-wit-blauwe slingers. De kinderen dragen een mooie zelfgemaakte muts en wie dat wil mag een rood-wit-blauw vlaggetje op de wangen.

Spelletjes

De Koningsspelen beginnen al vroeg met een opening: samen dansen op het speciale Koningsspelen-lied. Daarna is er volop tijd voor spelletjes. Met z’n allen een estafette op het grote octopus springkussen of rustig een spelletje doen: vier-op-een-rij, maar dan levensgroot. Een wedstrijdje zaklopen hoort er ook bij. Tussendoor is er tijd voor pauze, lekker smikkelen uit de popcornmachine en limonade drinken. Vervolgens met nieuwe energie weer verder. Er is ook een kegelspel, een ballenbak en stoepkrijt. Voor ieder wat wils. Een hele ochtend heerlijk spelen en genieten, wat wil een kind nog meer!

Papageno Almere

Bij Papageno komen kinderen die bijzondere zorg nodig hebben. Ze worden in kleine groepen door een deskundig team begeleid. Vaak is het bij een kind niet altijd direct duidelijk wat er aan de hand is. Speciale observatie en diagnostiek geven meer helderheid. Vanuit deze observaties helpen de pedagogisch medewerkers een kind om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ze leren hem/haar om te gaan met bijvoorbeeld moeilijk gedrag of in het contact met andere kinderen.

Goodwill Day mogelijk maken?
Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

juli 2018

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon De Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. […]

Verder lezen

juni 2018

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

  Dagbehandelingsgroep Bloesem Bloesem is een dagbehandelingsgroep van Youké in Ede voor jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. De kinderen die naar Bloesem komen hebben het moeilijk in hun ontwikkeling en/of gedrag. Het kan […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^