3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon

Nieuwe speeltoestellen voor de kinderen van KDC Kobalt in TilburgDe Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. Maar er was nog niks om mee buiten te spelen. De aanschaf van de nieuwe toestellen maakt het mogelijk dat de kinderen buiten kunnen spelen en zich ook spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Meervoudige beperkingen.

In leeftijd variëren de kinderen bij De Rupsen van 2 tot 7 jaar. Maar door ernstig meervoudige beperkingen hebben ze een ontwikkelingsleeftijd tussen de 4 en 12 maanden. Om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling laten de leidsters de kinderen veel ervaren, beleven en herhalen. Dat kan heel goed met de zand- en water schelp. De kinderen vinden het geweldig! De watervoelboot is gericht op het voelen aan water maar enkele kinderen kunnen hiermee ook oefenen om zelf te gaan staan of zitten.

Glijbaan

De glijbaan zorgt voor een sensatie die je voelt door de beweging. Sommige kinderen proberen op hun Ontdekken van het nieuwe speeltoestel voor KDC Kobalt in Tilburgknieën zichzelf omhoog te trekken of klimmen er met hulp bovenop. Er kan nog heel wat gespeeld worden op het balkon van De Rupsen. En bij slecht weer kunnen de toestellen gewoon mee naar binnen!

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?
Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

juli 2018

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon De Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. […]

Verder lezen

juni 2018

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

  Dagbehandelingsgroep Bloesem Bloesem is een dagbehandelingsgroep van Youké in Ede voor jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. De kinderen die naar Bloesem komen hebben het moeilijk in hun ontwikkeling en/of gedrag. Het kan […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^