3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon

Nieuwe speeltoestellen voor de kinderen van KDC Kobalt in TilburgDe Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. Maar er was nog niks om mee buiten te spelen. De aanschaf van de nieuwe toestellen maakt het mogelijk dat de kinderen buiten kunnen spelen en zich ook spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Meervoudige beperkingen.

In leeftijd variëren de kinderen bij De Rupsen van 2 tot 7 jaar. Maar door ernstig meervoudige beperkingen hebben ze een ontwikkelingsleeftijd tussen de 4 en 12 maanden. Om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling laten de leidsters de kinderen veel ervaren, beleven en herhalen. Dat kan heel goed met de zand- en water schelp. De kinderen vinden het geweldig! De watervoelboot is gericht op het voelen aan water maar enkele kinderen kunnen hiermee ook oefenen om zelf te gaan staan of zitten.

Glijbaan

De glijbaan zorgt voor een sensatie die je voelt door de beweging. Sommige kinderen proberen op hun Ontdekken van het nieuwe speeltoestel voor KDC Kobalt in Tilburgknieën zichzelf omhoog te trekken of klimmen er met hulp bovenop. Er kan nog heel wat gespeeld worden op het balkon van De Rupsen. En bij slecht weer kunnen de toestellen gewoon mee naar binnen!

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

februari 2019

Nieuw speelgoed voor “De Boskabouters”

Nieuw speelgoed voor “De Boskabouters”

Voor de 10 kinderen van behandelgroep “De Boskabouters” is een grote verzameling speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aanwezig. Geschikt voor diverse ontwikkelingsfases en voor verschillende interesses. Om telkens de vaardigheden te stimuleren en nieuwe uitdagingen te bieden is het fijn […]

Verder lezen

januari 2019

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Comfortabel gelegen in de kussens genieten de kinderen van de groep Baloe van kleurtjes, lichtjes en beweging. Ze worden er blij van en laten dit zien door een grote glimlach op hun gezichtjes te tonen. De groep Baloe […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^