3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon

Nieuwe speeltoestellen voor de kinderen van KDC Kobalt in TilburgDe Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. Maar er was nog niks om mee buiten te spelen. De aanschaf van de nieuwe toestellen maakt het mogelijk dat de kinderen buiten kunnen spelen en zich ook spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Meervoudige beperkingen.

In leeftijd variëren de kinderen bij De Rupsen van 2 tot 7 jaar. Maar door ernstig meervoudige beperkingen hebben ze een ontwikkelingsleeftijd tussen de 4 en 12 maanden. Om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling laten de leidsters de kinderen veel ervaren, beleven en herhalen. Dat kan heel goed met de zand- en water schelp. De kinderen vinden het geweldig! De watervoelboot is gericht op het voelen aan water maar enkele kinderen kunnen hiermee ook oefenen om zelf te gaan staan of zitten.

Glijbaan

De glijbaan zorgt voor een sensatie die je voelt door de beweging. Sommige kinderen proberen op hun Ontdekken van het nieuwe speeltoestel voor KDC Kobalt in Tilburgknieën zichzelf omhoog te trekken of klimmen er met hulp bovenop. Er kan nog heel wat gespeeld worden op het balkon van De Rupsen. En bij slecht weer kunnen de toestellen gewoon mee naar binnen!

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?
Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

september 2018

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

Heerlijk met je handen modder maken. Knoeien met water en zand en een grote rotzooi maken. En dat elke dag weer. De kinderen van Entrea de Boemerang kunnen dat nu met hun nieuwe zand- en watertafel. Ze vinden […]

Verder lezen

augustus 2018

Balanceren en verstoppen bij MKD van Elker in Haren

Balanceren en verstoppen bij MKD van Elker in Haren

”Kiekeboe! Daar ben ik weer”, roept een kind vrolijk vanuit de Swingbag. Verstoppertje spelen, schommelen, balanceren, slapen. Alle kinderen van het MKD van Elker in Haren proberen nieuwsgierig de nieuwe mooie zak uit die hangt aan het schommeltoestel. […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^