3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon

Nieuwe speeltoestellen voor de kinderen van KDC Kobalt in TilburgDe Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. Maar er was nog niks om mee buiten te spelen. De aanschaf van de nieuwe toestellen maakt het mogelijk dat de kinderen buiten kunnen spelen en zich ook spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Meervoudige beperkingen.

In leeftijd variëren de kinderen bij De Rupsen van 2 tot 7 jaar. Maar door ernstig meervoudige beperkingen hebben ze een ontwikkelingsleeftijd tussen de 4 en 12 maanden. Om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling laten de leidsters de kinderen veel ervaren, beleven en herhalen. Dat kan heel goed met de zand- en water schelp. De kinderen vinden het geweldig! De watervoelboot is gericht op het voelen aan water maar enkele kinderen kunnen hiermee ook oefenen om zelf te gaan staan of zitten.

Glijbaan

De glijbaan zorgt voor een sensatie die je voelt door de beweging. Sommige kinderen proberen op hun Ontdekken van het nieuwe speeltoestel voor KDC Kobalt in Tilburgknieën zichzelf omhoog te trekken of klimmen er met hulp bovenop. Er kan nog heel wat gespeeld worden op het balkon van De Rupsen. En bij slecht weer kunnen de toestellen gewoon mee naar binnen!

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2018

Samen fietsen bij Youké Dikkie Dik

Samen fietsen bij Youké Dikkie Dik

De kinderen van groep Dikkie Dik van Youké uit Amersfoort hebben een nieuwe supertoffe fiets. Ze kunnen er namelijk met twee kinderen tegelijk op! Zo kunnen ze samen fietsen. Samen buitenspelen Buitenspelen is een perfecte uitlaatklep voor de […]

Verder lezen

oktober 2018

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Een groep van 5 meervoudig beperkte jongeren van Stichting De Vlinderhof uit Deurne is met hun Goodwill Day op vakantie naar De Efteling geweest. Een gezamenlijk uitstapje voor deze groep is heel bijzonder. Er is veel begeleiding en […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^