Spelen bij Peppa Pig World

Kinderen van Kombino gaan een dagje uit naar de binnenspeeltuin_Goodwill.nl

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot 6 jaar. Alle kinderen zijn uniek en sommigen speciaal. Speciaal omdat ze meer zorg nodig hebben dan andere kinderen. En dat maakt dit uitje zo mooi en bijzonder. Alle kinderen konden mee op pad! Met meerdere auto’s en een aantal in het openbaar vervoer vertrokken we vol enthousiasme naar Peppa Pig World.

Een super binnenspeeltuin
Ineens waren we er. “Daar is het Juf!” riepen meerdere kinderen. En inderdaad, daar zagen we een heel groot plaatje van Peppa Pig. We moesten met de roltrap naar boven en daar keken we onze ogen uit. Wauw, een super binnenspeeltuin, helemaal in het thema van Peppa Pig. En die kennen we allemaal wel van filmpjes, boekjes en spelletjes. Onze dag kon niet meer stuk. Er waren glijbanen, fietsen, er was een grote speelsupermarkt van Mejuffrouw Konijn, de garage van Opa Hond, we konden zitten in de trein van Opa Pig en de boomhut van Peppa Pig. Er waren voor iedereen zo veel leuke activiteiten om te doen. We beleefden het echte gevoel van Peppa’s wereld!

Glijden op de glijbaan in de binnenspeeltuin_Goodwill.nl

Een onvergetelijke dag
Tussen het spelen door gingen we in groepjes eten. Dat was smullen, want we kregen poffertjes en Capri Sun. Alle kinderen hadden het ontzettend naar hun zin en een glimlach van oor tot oor.
Als klap op de vuurpijl kwam Peppa Pig nog even langs en mochten we op de foto met haar. Sommige kinderen stonden te popelen voor een foto momentje, anderen zwaaiden liever vanaf een afstandje. Helemaal voldaan ging iedereen terug naar Kombino. Het was een dag om nooit meer te vergeten voor alle kinderen!

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^