Kleurboekthema's

Sinterklaas

Sinterklaas op het omslag van het Puzzel- en Kleurboek van GoodwillVeel kinderen kijken er lang naar uit: Sinterklaas komt weer in het land. Een leuke, gezellige en soms ook spannende tijd. Het kleurboek staat deze maand in het teken van Sinterklaas. Zo kunnen de kinderen in de medisch kinderdagverblijven op een ontspannen manier toeleven naar het Sinterklaasfeest. Voor mensen met dementie draait het om herkenning. Dit boek kan herinneringen boven brengen van hun eigen Sinterklaasfeesten door de jaren heen en dient zo als praatstuk met naasten. Sponsor het Sinterklaasfeest, samen geven we kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Kerst

Tekening in kerstsfeer voor Goodwill's Puzzel- en KleurboekDe feestdagen zijn in zicht. Kerst komt eraan, gevolgd door Oud & Nieuw. Dagen die anders zijn, met veel prikkels. Voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf is dat leuk maar soms ook heel verwarrend en moeilijk. Voor mensen met dementie is de sfeer in december vertrouwd: lichtjes en muziek halen herinneringen omhoog. Om beide groepen goed voor te bereiden staat dit kleurboek helemaal in het teken van de feestdagen. Zo kan iedereen in zijn eigen tempo alvast wennen aan de vele versieringen, kerstmannen, rendieren en het vuurwerk. Help ook mee! Samen geven we kleur aan de zorg! 

WORD SPONSOR


Milieu

Het thema MILIEU van het Puzzel- en Kleurboek september 2020-Goodwill_nlLaat een exclusieve bedrijfskleurplaat ontwerpen! Afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten en het thema Milieu. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een (online) kleurwedstrijd. Ook komt deze kleurplaat eenmalig in het Puzzel- en Kleurboek van Goodwill zodat kinderen in medisch kinderdagverblijven en mensen in dementiezorgcentra deze kunnen inkleuren. Deze maand staat in het teken van milieu, de wereld om ons heen, de aarde en wat daar allemaal leeft. Help ook mee! Samen geven we kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Dieren

Huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren. Alles komt voorbij in dit Puzzel- en Kleurboek van Goodwill. Voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf is dit een ontspannen manier om kennis te maken met de verschillende diersoorten en waar ze leven. Voor mensen met dementie is het geheugentraining maar ook een praatstuk om herinneringen uit hun verleden aan dieren op te halen. Wilt u een exclusieve dierenkleurplaat voor uw bedrijf laten ontwerpen? Dat kan ook! Help mee, dan geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Goodwill Days

oktober 2020

Een dagje naar Avifauna

Een dagje naar Avifauna

Met een groep van 33 kinderen tussen 2 en 5 jaar is Kombino Kinderopvang een dagje naar Avifauna geweest. Een dierenpark met de nadruk op vogels én qua afstanden goed beloopbaar voor kinderen. Rondkijken en spelen In groepjes […]

Verder lezen

september 2020

Naar de speeltuin

Naar de speeltuin

Met 16 kinderen en 9 juffen zijn we naar de speeltuin geweest. Deze speeltuin is perfect voor de doelgroep van het MKD. De kinderen hebben snel last van prikkels maar deze speeltuin is overzichtelijk en netjes. Voor iedereen […]

Verder lezen

^