Kleurboekthema's

Pasen

Thema Pasen bij Goodwill.nlLeuk voor alle leeftijden: paaseieren zoeken! Heerlijk buiten in de tuin terwijl het voorjaar zich voorzichtig laat zien. In het kleurboek staan deze maand heel veel paaseieren. Wil je een exclusieve kleurplaat voor je bedrijf laten maken? Ook daar kunnen we paaseieren in verstoppen. Leuk om te gebruiken voor een (online) kleur- en zoekwedstrijd. Doe ook mee, dan geven we samen kleur aan de zorg! 

WORD SPONSOR


Bouw & Agri

Omslag bij thema Bouw & Agri_Goodwill.nlKinderen willen zien hoe iets gemaakt wordt. Of hoe een akker vol met prachtige bloemen komt te staan. Met kleurplaten kun je een deel van dat proces visueel maken. Voor kinderen is dat leerzaam en voor mensen met dementie is het herkenbaar. Bijvoorbeeld van wat ze vroeger zelf hebben gedaan of materialen die ze hebben gebruikt. Op deze wijze kunnen begeleiders en familie aan tafel met hen samen bezig zijn en herinneringen ophalen. Help mee! Word sponsor, dan geven we samen kleur aan de zorg! 

WORD SPONSOR


Milieu

Het thema MILIEU van het Puzzel- en Kleurboek september 2020-Goodwill_nlLaat een exclusieve bedrijfskleurplaat ontwerpen! Afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten en het thema Milieu. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een (online) kleurwedstrijd. Ook komt deze kleurplaat eenmalig in het Puzzel- en Kleurboek van Goodwill zodat kinderen in medisch kinderdagverblijven en mensen in dementiezorgcentra deze kunnen inkleuren. Deze maand staat in het teken van milieu, de wereld om ons heen, de aarde en wat daar allemaal leeft. Help ook mee! Samen geven we kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Dieren

Huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren. Alles komt voorbij in dit Puzzel- en Kleurboek van Goodwill. Voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf is dit een ontspannen manier om kennis te maken met de verschillende diersoorten en waar ze leven. Voor mensen met dementie is het geheugentraining maar ook een praatstuk om herinneringen uit hun verleden aan dieren op te halen. Wilt u een exclusieve dierenkleurplaat voor uw bedrijf laten ontwerpen? Dat kan ook! Help mee, dan geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Goodwill Days

januari 2021

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Door het corona virus moesten de bewoners van Voorveldse Hof in Utrecht ineens allemaal op hun eigen woning blijven. De welzijnsmedewerksters werden uitgedaagd om anders te gaan werken. In plaats van bewoners die naar de activiteiten kwamen gingen […]

Verder lezen

januari 2021

Nieuw spel- en ontwikkelmateriaal

Nieuw spel- en ontwikkelmateriaal

KinderZorghuis Bijzonder heeft een nieuw verpleegkundig kinderdagverblijf geopend in Zeeland (NB). Een nieuwe speel- en ontwikkelplek voor kinderen van 0-4 jaar met een verpleegkundige zorgvraag. Daarvoor hebben ze passend spelmateriaal uitgezocht: blokken in verschillende formaten en van diverse […]

Verder lezen

^