Kleurboekthema's

Moederdag

Zet alle moeders in het zonnetje! Dat mag natuurlijk het hele jaar door Moederdagthema van het Puzzel- en Kleurboek van Goodwill.nlmaar op Moederdag krijgen moeders vaak net iets meer aandacht, kusjes en knuffels. En mooie tekeningen! In het kleurboek zitten deze maand veel kleurplaten voor en over moeders. Om zelf in te kleuren of om te genieten van de liefdevolle sfeer tussen moeders en hun kinderen. Word sponsor, dan maken wij dit Puzzel- en Kleurboek. Zo geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR


Beroepen

Kinderen komen van jongs af aan met veel beroepen in contact. Van zorgverleners als artsen en verpleegkundigen tot taxichauffeurs en winkelmedewerkers. Beroepen helpen kinderen om de wereld te leren kennen en zich te ontwikkelen. Van het broodje dat ze krijgen bij de bakker tot de brandwVerschillende beroepen uit het Puzzel- en Kleurboek van Goodwill.nleerauto die met loeiende sirenes over de weg scheurt. Deze editie van het kleurboek laat door middel van tekeningen en puzzels heel veel verschillende beroepen zien.
Voor mensen met geheugenproblemen brengt het herinneringen naar boven van werkzaamheden die ze zelf of hun familieleden hebben gedaan. Tijdens het kleuren kan iedereen zijn fantasie de vrije loop laten en herinneringen boven laten komen. Ook van jouw beroep kunnen we een mooie kleurplaat ontwerpen! Word sponsor! Dan geven we samen kleur aan zorg!

WORD SPONSOR


Goodwill Days

april 2020

2 nieuwe iPads voor ODC BaLaDe in Waalwijk

2 nieuwe iPads voor ODC BaLaDe in Waalwijk

De groepen Dolfijn en Zeepaard van het Orthopedagogisch Dagcentrum BaLaDe hebben elk een nieuwe iPad. De kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar hebben mogelijk een ontwikkelingsachterstand. De begeleiders stimuleren de ontwikkeling van de kinderen, observeren veel, zoeken […]

Verder lezen

maart 2020

Nieuwe schminkspullen voor Youké Mimosa

Nieuwe schminkspullen voor Youké Mimosa

“We zijn heel blij met de schmink! Veel kinderen vinden het leuk om geschminkt te worden, maar sommige kinderen vinden dit ook best spannend. Je bent dicht bij elkaar, je wordt aangeraakt, het kriebelt… Ook kan het best […]

Verder lezen

^