Stopzetten

Een enkele, losse plaatsing kunt u niet annuleren of opzeggen. Meer hierover leest u terug in onze algemene voorwaarden.

Indien u bij ons een contract tot wederopzegging heeft, dan kunt u deze stopzetten door hieronder het contactformulier compleet in te vullen en daarna op ‘Verzenden’ te klikken. Let op! Wij kunnen uw opzegging alleen in behandeling nemen als u uw gegevens juist en compleet ingevoerd heeft in de daarvoor bestemde velden.

Als uw opzegging een financieel karakter heeft laat ons dit dan weten. Mogelijk kunnen we in overleg met u een regeling treffen. Dit is in het belang van de kinderen en de mensen met dementie en daarmee maakt u het in de toekomst toch mogelijk dat zij het boek kunnen blijven ontvangen.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Vragen/opmerking

  Goodwill Days

  september 2021

  Lichttafel voor Zozijn

  Lichttafel voor Zozijn

  De kinderen van orthopedagogisch centrum Zuidzon De Winde in Didam hebben een lichttafel cadeau gekregen. Dat is een hele bijzondere tafel! Want hij geeft licht in verschillende kleuren en onder de tafel zit een bak waarin zand, water […]

  Verder lezen

  augustus 2021

  Muzikale bingo bij Mijzo De Doelen

  Muzikale bingo bij Mijzo De Doelen

  Zorglocatie De Doelen van organisatie Mijzo is te vinden in hartje Oosterhout. Het is het thuis van 68 cliĆ«nten met een geestelijke en/of lichamelijke aandoening in de leeftijd van 60 tot en met 101 jaar. Gezellige middagen Team […]

  Verder lezen

  ^