Naar de bioscoop

Genieten van een drankje bij de bioscoop_Goodwill.nl

“De bioscoop!” Dat was het antwoord op de vraag aan onze bewoners: waar willen jullie graag een keer naar toe? Het was fijn om weer een uitstapje te kunnen organiseren. We hebben contact opgenomen met de bioscoop, extra vrijwilligers gevraagd en een paar extra rolstoelen geregeld. Zo konden we met een groep van 22 personen lopend en rollend naar de bioscoop.

Exclusief bezoek
We zijn naar de film Silverstar geweest. Hier kwam veel dieren en natuur in voor. De bewoners genoten van de mooie beelden en hebben met plezier naar de film gekeken. Het is echt even wat anders dan een film thuis kijken. De zaal en het grote scherm zorgen voor een andere en hele leuke sfeer. In de pauze hebben de bewoners genoten van een hapje en een drankje. Het was echt een feestje voor de bewoners. En wat heel fijn was: we hadden de bioscoopzaal voor onszelf. Het licht en geluid was aangepast en in de pauze was er extra tijd zodat iedereen rustig naar het toilet kon. Bij thuiskomst was het uitstapje en de mooie film het gesprek van de dag. De bewoners vonden het voor herhaling vatbaar!

Mensen met dementie gaan gezellig samen naar de bioscoop_Goodwill.nl


Dagelijks Leven
Het Prins Hendrikhuis in Winterswijk biedt gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Er is plek voor 22 bewoners die hun eigen studio hebben. In de gezamenlijke woonkamers wordt gegeten en geleefd zoals thuis. De activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding en kijken daarbij naar de wensen van de bewoners. Het Prins Hendrikhuis is onderdeel van Dagelijks Leven, een organisatie die door het hele land kleinschalige zorg voor mensen met dementie biedt.


Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2023

Sinterklaas 2023

Sinterklaas 2023

Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische […]

Verder lezen

oktober 2023

Familie uitje naar Plaswijckpark

Familie uitje naar Plaswijckpark

Het dagje Plaswijckpark was in één woord SUPER! Kinderen én hun families van de CityKids locaties De Uitvinders (Den Haag) en De Componist (Capelle aan den IJssel) zijn een dagje uit geweest. Ouders, broers en zussen mochten mee […]

Verder lezen

^