Sinterklaas 2020

Sinterklaas van Goodwill.nl“Jongens, heb je ’t al vernomen
Tralalali, tiralalala
Sinterklaas is aangekomen
Tralalali, tiralalala
Laat ons zingen, hand in hand
Sinterklaas is weer in ’t land
Tiralalali, tiralalala,
Tiralalali, tiralalala”


Sinterklaas in Nederland
Ondanks het Coronavirus is Sinterklaas toch vanuit Spanje naar Nederland gekomen. De Pieten, de pepernoten en de cadeaus heeft hij meegenomen. Als oude en wijze man doet hij er alles aan om het Coronavirus te ontlopen. Hij zal dit jaar minder bezoekjes afleggen maar regelt wel een leuke verrassing voor een medisch kinderdagverblijf én een dementie zorgcentrum. Welke locaties? Dat blijft nu nog even geheim. Volg ons op Facebook en Instagram om dit als eerste te zien!

Adelante Zorggroep
Vorig jaar was Sinterklaas te gast bij Adelante Zorggroep. Hij bezocht Contigo in Kerkrade en De Raesdonck en De Valkhorst in Valkenburg aan de Geul. Voor alle kinderen bracht hij een cadeau mee, ieder genoot op zijn eigen manier.

Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasvieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een  Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^