Sinterklaas 2020

Sinterklaas van Goodwill.nl“Jongens, heb je ’t al vernomen
Tralalali, tiralalala
Sinterklaas is aangekomen
Tralalali, tiralalala
Laat ons zingen, hand in hand
Sinterklaas is weer in ’t land
Tiralalali, tiralalala,
Tiralalali, tiralalala”


Sinterklaas in Nederland
Ondanks het Coronavirus is Sinterklaas toch vanuit Spanje naar Nederland gekomen. De Pieten, de pepernoten en de cadeaus heeft hij meegenomen. Als oude en wijze man doet hij er alles aan om het Coronavirus te ontlopen. Hij zal dit jaar minder bezoekjes afleggen maar regelt wel een leuke verrassing voor een medisch kinderdagverblijf én een dementie zorgcentrum. Welke locaties? Dat blijft nu nog even geheim. Volg ons op Facebook en Instagram om dit als eerste te zien!

Adelante Zorggroep
Vorig jaar was Sinterklaas te gast bij Adelante Zorggroep. Hij bezocht Contigo in Kerkrade en De Raesdonck en De Valkhorst in Valkenburg aan de Geul. Voor alle kinderen bracht hij een cadeau mee, ieder genoot op zijn eigen manier.

Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasvieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een  Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

februari 2021

Constructiemateriaal voor Youké

Constructiemateriaal voor Youké

Naast superleuk is de nieuwe Smartmax voor de kinderen van dagbehandeling Mimosa ook een mooie oefening voor de motoriek. Het magnetische constructie speelgoed zorgt spelenderwijs voor leren en ontwikkelen.  Leerzaam voor iedereen Het leuke van Smartmax is dat […]

Verder lezen

januari 2021

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Door het corona virus moesten de bewoners van Voorveldse Hof in Utrecht ineens allemaal op hun eigen woning blijven. De welzijnsmedewerksters werden uitgedaagd om anders te gaan werken. In plaats van bewoners die naar de activiteiten kwamen gingen […]

Verder lezen

^