Sinterklaas 2020

Sinterklaas van Goodwill.nl“Jongens, heb je ’t al vernomen
Tralalali, tiralalala
Sinterklaas is aangekomen
Tralalali, tiralalala
Laat ons zingen, hand in hand
Sinterklaas is weer in ’t land
Tiralalali, tiralalala,
Tiralalali, tiralalala”


Sinterklaas in Nederland
Ondanks het Coronavirus is Sinterklaas toch vanuit Spanje naar Nederland gekomen. De Pieten, de pepernoten en de cadeaus heeft hij meegenomen. Als oude en wijze man doet hij er alles aan om het Coronavirus te ontlopen. Hij zal dit jaar minder bezoekjes afleggen maar regelt wel een leuke verrassing voor een medisch kinderdagverblijf én een dementie zorgcentrum. Welke locaties? Dat blijft nu nog even geheim. Volg ons op Facebook en Instagram om dit als eerste te zien!

Adelante Zorggroep
Vorig jaar was Sinterklaas te gast bij Adelante Zorggroep. Hij bezocht Contigo in Kerkrade en De Raesdonck en De Valkhorst in Valkenburg aan de Geul. Voor alle kinderen bracht hij een cadeau mee, ieder genoot op zijn eigen manier.

Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasvieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een  Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

december 2020

Goodwill’s Kerstpakket

Goodwill’s Kerstpakket

“Cadeautjes!”, “Wauw!” en “Mooi!” Het zijn enkele van de vele enthousiaste reacties van de kinderen van orthopedagogisch centrum ’t Kempske in Terborg. Midden in de kring staat een grote doos: Goodwill’s Kerstpakket. Boordevol met nieuw speelgoed. De kinderen […]

Verder lezen

november 2020

Sinterklaas 2020

Sinterklaas 2020

“Jongens, heb je ’t al vernomen Tralalali, tiralalala Sinterklaas is aangekomen Tralalali, tiralalala Laat ons zingen, hand in hand Sinterklaas is weer in ’t land Tiralalali, tiralalala, Tiralalali, tiralalala” Sinterklaas in Nederland Ondanks het Coronavirus is Sinterklaas toch […]

Verder lezen

^