Goodwill’s Kerstpakket

Nieuwsgierige kinderen bij Goodwill's Kerstpakket_Goodwill.nl“Cadeautjes!”, “Wauw!” en “Mooi!” Het zijn enkele van de vele enthousiaste reacties van de kinderen van orthopedagogisch centrum ’t Kempske in Terborg. Midden in de kring staat een grote doos: Goodwill’s Kerstpakket. Boordevol met nieuw speelgoed. De kinderen duiken tegelijk in de doos. Ze zien allemaal wel iets moois dat ze herkennen: bellenblaas, make-up, Paw Patrol speelgoed en een heerlijk zacht dekentje van Blaze.

Spelenderwijs ontwikkelen
Maar er zit ook speelgoed in dat nieuw voor ze is. Zoals een legpuzzel, xylofoon en een hamerbank. Met elkaar en met de pedagogisch ondersteuner ontdekken ze wat het is en wat ze er mee kunnen doen. Spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen. De legpuzzel vormt een mooi plaatje van prinsessen, met de xylofoon kun je muziek maken en de hamerbank helpt in de motorische ontwikkeling. De kinderen zijn zo geconcentreerd bezig dat ze er stil van worden!

Zozijn ’t Kempske
Orthopedagogisch centrum ‘t Kempske in Terborg hoort bij de organisatie Zozijn. ’t Kempske is een behandelcentrum voor kinderen van 0 tot 4-5 jaar met een ontwikkelingsprobleem. Er wordt begeleiding en behandeling op maat geboden waarbij gekeken wordt naar de mogelijkheden van het kind.

110 KerstpakkettenKinderen met Goodwill's Kerstpakket_Goodwill.nl
Goodwill’s Kerstpakketten zijn mogelijk gemaakt door betrokken sponsoren. Dit jaar hebben we voor het eerst een speciaal kerstpakket kunnen vullen voor mensen in een dementie zorgcentrum. We gaan 25 locaties hiermee verrassen! En voor de medisch kinderdagverblijven hebben we opnieuw een kerstpakket bomvol speelgoed kunnen samenstellen. Maar liefst 85 medisch kinderdagverblijven krijgen deze. Om te gebruiken in de groepen, als kerstcadeau voor de kinderen of om te verdelen onder de kinderen die dat het hardste nodig hebben. Benieuwd naar wat er dit jaar in zit? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn en kijk mee met de verschillende uitpakmomenten.

Goed doel
Ook volgend jaar willen we deze succesvolle actie graag een vervolg geven. Help (opnieuw) mee zodat er weer kerstpakketten van Goodwill uitgedeeld kunnen worden! Toon uw maatschappelijke betrokkenheid en doe mee, word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^