Circusdag bij CityKids

Een feestelijke dag in het teken van het circus. Een thema waarbij veel kinderen zich kunnen uitleven. Zo ook bij de CityKids locatie 3 Ambachten in Barendrecht. Hier komen kinderen tussen de 2 en 7 jaar om gestimuleerd te worden in hun ontwikkeling.

Circus-speelgoed voor CityKids

Spelen én ontwikkelen
Spelenderwijs komen de kinderen tot ontwikkeling. En nieuw speelgoed helpt daarbij. De nieuwe materialen werden tijdens de circusdag voor het eerst door de kinderen gebruikt: ballen en kegels, pionnen, hoepels, een parachutedoek, puzzels, kralen en verkleedkleren. Vooral de verkleedkleren waren populair. Kinderen begonnen er spontaan in te dansen. Het is mooi om te zien hoe elk kind een eigen invulling geeft aan hetgeen zij met het materiaal kunnen doen. Zo werden de kegels niet omgegooid, maar naast elkaar gezet. Met de hoepels werd niet gehoelahoept, maar daar werd in- en uitgestapt. Het parachutedoek werd gebruikt om onderdoor te lopen en de pionnen werden gebruikt als hoedjes. De kinderen hebben een fantastische dag gehad en genieten nog steeds dagelijks van het nieuwe speelgoed. Bedankt!

Over CityKids
Medisch Kindzorg Instelling CityKids biedt zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het verpleegkundig kinderdagverblijf en behandeling aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het ontwikkelcentrum.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!


WORD SPONSOR

Goodwill Days

maart 2023

Circusdag bij CityKids

Circusdag bij CityKids

Een feestelijke dag in het teken van het circus. Een thema waarbij veel kinderen zich kunnen uitleven. Zo ook bij de CityKids locatie 3 Ambachten in Barendrecht. Hier komen kinderen tussen de 2 en 7 jaar om gestimuleerd […]

Verder lezen

maart 2023

Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken

“Hee, die anderen hebben veel meer paaseieren!” De sfeer in de tuin van het Prins Hendrikhuis gaat van heel fanatiek en bloedserieus naar heel relaxed: “Ik ga even in de zon zitten”. Ondertussen smikkelt iemand anders al van […]

Verder lezen

^