Constructiemateriaal voor Youké

Naast superleuk is de nieuwe Smartmax voor de kinderen van dagbehandeling Mimosa ook een mooie oefening voor de motoriek. Het magnetische constructie speelgoed zorgt spelenderwijs voor leren en ontwikkelen. 

Leerzaam voor iedereenMagnetische constructiemateriaal voor kinderen_Goodwill.nl
Het leuke van Smartmax is dat kinderen dit op verschillende niveaus kunnen gebruiken. Het ene kind gaat aan de slag en ontdekt dat de onderdelen aan elkaar blijven “plakken” (magnetisch), een ander gaat het sorteren op kleur/ lengte van de staafjes of met de ballen rollen, maar er zijn ook kinderen die echt al een bouwwerk ermee maken. Soms met een beetje hulp van de juf of een groepsgenootje. Je kunt van Smartmax een soort ballenbaan maken maar dat is nog best moeilijk. Ook dat is weer een oefenmoment; wat kun je dan doen? Hoe vraag je om hulp? Uitstellen van behoefte als er niet direct geholpen kan worden.

Dagbehandeling van Youké
Smartmax is veilig voor alle kinderen van dagbehandeling Mimosa. Bij deze locatie van Youké in Barneveld komen kinderen van 2 tot 6 jaar die zich langzamer of anders ontwikkelen. Zij krijgen hulp bij het op gang brengen van deze ontwikkeling of het inhalen van eventuele achterstanden. Samen met ouders wordt in kaart gebracht wat nodig is. Professionals helpen om meer inzicht te krijgen in de oorzaken van het gedrag. Daarnaast worden verschillende vaardigheden aangeleerd op meerdere gebieden van de Ontdekken en bouwen met constructiemateriaal_Goodwill.nlontwikkeling, afgestemd op de specifieke eigenschappen en kwaliteiten van het kind. Mimosa is onderdeel van Youké die specialistische hulp voor kinderen, jongeren en hun gezin biedt.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^