Betrokken ondernemer aan het woord: Roy van der Deure van Haupe Financial Services


Ontzorgen en iets extra’s bieden. Dát zijn de overeenkomsten tussen Haupe Financial Services en Goodwill. Roy van der Deure is eigenaar van Haupe en sponsort de Goodwill Days. Maak kennis met deze maatschappelijk betrokken ondernemer.

Vernieuwend en modern
Jong, enthousiast en ondernemend. Roy van der Deure heeft zijn eigen bedrijf opgezet, gericht op financiële dienstverlening in de huidige maatschappij. Dat wil zeggen: je koopt online een dienst die je helpt bij alles waar je geld bij betrokken is. Dat kan gaan over de aangifte van je inkomstenbelasting, hulp bij voorbereiding op overlijden of het uitzoeken van de beste financieringsmogelijkheden voor je nieuwe auto. Alles gaat online, met waar gewenst ook persoonlijk contact. “De manier waarop Haupe financiële diensten aanbiedt is echt totaal vernieuwend en modern. Je kunt ons vergelijken met de Tesla onder de auto’s: niet standaard maar totaal vernieuwend in elk opzicht”, zegt Roy van der Deure.

Geldzorgen
Volgens een onderzoek van Unicef ervaart één op de vijf jongeren tussen 10 en 18 jaar thuis geldzorgen. Dat is een groep die ‘online’ opgroeit en gewend is aan online aankopen. En ook een groep die nog heel veel financiële transacties gaat doen. Grote uitgaven voor studie, rijles, vervoer, huisvesting. Hierbij is inzicht in hun financiële middelen en hun bestedingspatroon noodzakelijk. Roy legt uit: “Voor deze mensen is het belangrijk om te weten dat ze niet alles alleen hoeven uit te zoeken. Dat geldt ook als er toch schulden zijn ontstaan. Wij kennen de wetten en regelgeving en overzien de mogelijkheden. Zo kunnen wij mensen ontzorgen met onze kennis.”

Ontzorgen
Ontzorgen doet Goodwill door het mogelijk maken van Goodwill Days voor dementie zorgcentra en medisch kinderdagverblijven. Daarnaast ontvangen zij elke maand het Puzzel- en Kleurboek dat zorgt voor ontspanning en afleiding bij deze kwetsbare groepen. Als dank voor hun steun aan Goodwill ontvangt Haupe een mooie vermelding in dit boek.


Gepubliceerd op 26 januari 2023

Bent u ook een maatschappelijk betrokken ondernemer? Doe mee met Goodwill, samen geven we kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR



Goodwill Days

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

februari 2024

Sensorische wandpanelen

Sensorische wandpanelen

Oefenen met vormen, kleuren, ordenen, motoriek, oog- handcoördinatie De jonge kinderen (2-6 jaar) die naar de dagbehandeling bij entrea lindenhout komen zijn zich volop aan het ontwikkelen. Om de ontwikkeling te stimuleren worden er verschillende spelmaterialen ingezet. De […]

Verder lezen

^