Waterpretdag, een Blessing voor CityKids

Eén van de nieuwste locaties van CityKids is Blessing in Zuidland (vlakbij Spijkenisse). Een voormalig hotel-restaurant is daar omgetoverd in een fantastisch mooie locatie voor zes groepen kinderen. De toepasselijke naam Blessing heeft CityKids kunnen behouden.


“Gewoon” kind zijnWaterpret voor kinderen als Goodwill Day_Goodwill.nl
Blessing is kindvriendelijk ingericht. De kinderen kunnen heerlijk buitenspelen in de prachtige (speel)tuin, met zicht op het pittoreske plein met vijver, midden in het centrum van Zuidland. En dat is wat CityKids de kinderen gunt: Een mooie plek midden in de samenleving waar ze zich – spelenderwijs – kunnen ontwikkelen en waar ze de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben én toch zoveel mogelijk “gewoon” kind kunnen zijn.

Waterpret in de zon
“Door het fantastische zomerweer hebben de kinderen heerlijk kunnen genieten van de buitenspeelplaats. Tijdens het warme weer is spelen met water helemaal super en ook nog eens heerlijk verkoelend! En wat waren de kinderen – en de medewerkers en vrijwilligers – blij verrast door het water- en zandspeelgoed dat we van Goodwill hebben gekregen. Zodra al het materiaal binnen was, zijn de medewerkers met hulp van vrijwilligers aan de slag gegaan om alles klaar te zetten voor de waterpretdag. Het zwembad was een groot succes. Heerlijk dobberen in je zwembroek of badpak. Of wat dacht je van de sproeier. Wat een (water)genot. Het was moeilijk om de kinderen weer naar binnen te krijgen want wie wil er niet lekker chillen in de zon met af en toe een duik in het bad of even verkoelen onder de sproeier? Ook het speelgoed voor de zandbak en het zwembad waren populair. De kinderen konden samen met en van elkaar genieten. Een echte waterpretdag! En het mooie is dat al het materiaal dat Goodwill heeft geschonken, nog vaak gebruikt kan worden. Die mooie zomerdagen pakt niemand ons meer af! Water, zand en zon, wie geniet hier niet van? Goodwill, namens de kinderen en het CityKids Blessing team: SUPER BEDANKT!!”


Over CityKids
CityKids is een Medisch Kindzorg Instelling voor kinderen tot 12 jaar die verpleegkundige (thuis)zorg en behandeling nodig hebben. Daarnaast biedt CityKids beschermd en begeleid wonen aan jongens van 18 tot 25 jaar met autisme en of een verstandelijke beperking. Ook bieden wij dagbesteding aan deze jongeren. CityKids heeft diverse locaties in de regio’s Groot Rijnmond en Haaglanden.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2024

Naar de speeltuin toe

Naar de speeltuin toe

Wat een heerlijke dag om naar de speeltuin te gaan. Het zonnetje schijnt speciaal voor onze kindjes van het MKD. Bij binnenkomst zien we een hele grote zandbak waar direct heerlijk in gespeeld wordt. Met schepjes en emmertjes […]

Verder lezen

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

^