Een top optreden

En het was zeker top! Muziek en meezingen, daarmee krijg je snel de sfeer erin. We hadden onze bewoners vooraf geobserveerd en wisten wat in de smaak zou vallen. Daarom hebben we koor Top Theater uitgenodigd in het bruin café van Woonzorgcentrum Flora in Almere.

Een lach, een traan en een dansje
We hebben gevraagd om een leuk repertoire om te zingen voor en met onze bewoners. En wij zouden bewoners enthousiast maken om naar het bruine café te komen. Het was een druk bezochte middag, zo druk zelfs dat het café helemaal vol zat. Top Theater heeft zijn naam waar gemaakt en heeft voor een gezellige, sfeervolle middag gezorgd. Een middag met een lach en een traan en zelfs af en toe een dansje. De bewoners leken er geen genoeg van te krijgen en dat enthousiasme zorgde weer voor veel plezier bij het koor.

“Dit mag wel elke week!”
Voor ons als team Welzijn was dit precies wat we hoopten te bereiken. Een gezellige middag, voor iedereen toegankelijk en een mooie herinnering om op terug te kijken. Zeker na het horen van de reacties van de aanwezigen: “Al zo lang niet meer zo kunnen genieten” en “Dit mag wel elke week plaatsvinden zo’n leuk optreden”. We zijn Goodwill heel dankbaar dat wij deze middag nu konden organiseren. We hebben weer voor heel veel extra positiviteit kunnen zorgen bij WZC Flora van zorggroep Almere te Almere.

Woonzorgcentrum Flora
In een groene omgeving en vlak aan het Weerwater staat woonzorgcentrum Flora van Zorggroep Almere. Een nieuw gebouw dat in 2022 in gebruik werd genomen. Inmiddels is het een thuis voor zo’n 110 bewoners met dementie. Elke etage heeft zijn eigen woonkamers waar bewoners samen kunnen komen. Bij Flora wordt rekening gehouden met de wensen van de bewoners: waar wordt iemand gelukkig van en wat lukt nog wel.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juni 2024

Spelen bij Peppa Pig World

Spelen bij Peppa Pig World

Wauw, wat was dat geslaagd! Ons uitje naar Peppa Pig World, een binnenspeeltuin in het thema van Peppa Pig, met 51 kinderen en 30 begeleiders van Kombino Kinderopvang. Bij Kombino in Zoetermeer en Den Haag komen kinderen tot […]

Verder lezen

mei 2024

Een top optreden

Een top optreden

En het was zeker top! Muziek en meezingen, daarmee krijg je snel de sfeer erin. We hadden onze bewoners vooraf geobserveerd en wisten wat in de smaak zou vallen. Daarom hebben we koor Top Theater uitgenodigd in het […]

Verder lezen

^