Sensorische wandpanelen

Sensorisch wandpaneel in de vorm van een zebra_Goodwill.nl

Oefenen met vormen, kleuren, ordenen, motoriek, oog- handcoördinatie

De jonge kinderen (2-6 jaar) die naar de dagbehandeling bij entrea lindenhout komen zijn zich volop aan het ontwikkelen. Om de ontwikkeling te stimuleren worden er verschillende spelmaterialen ingezet. De nieuwe sensorische wandpanelen zijn een prachtige aanvulling.

Ontwikkelen met plezier
De panelen in de vorm van verschillende dieren zijn opgehangen in de ruime gang. Ze zijn helpend bij het herkennen van vormen en kleuren, het ordenen, leren tellen, oog- en hand coördinatie, concentratie, het oefenen van de fijne motoriek en natuurlijk om er plezier aan te beleven! En wat natuurlijk ook leuk is, is dat de gang er op deze manier heel vrolijk uit ziet!

Uitdaging
De borden zijn op ooghoogte opgehangen zodat het ook uitdagend en uitnodigend is om er mee te gaan spelen. Soms is het fijn voor een kind om er alleen mee te spelen maar er is ook plek om er met meerdere kinderen aan te spelen. Zo oefenen ze ook ‘samenwerken en overleggen’ met andere kinderen.

De beide dagbehandelingsgroepen van het jonge kind van entrea lindenhout in Apeldoorn zijn heel erg blij met de nieuwe wandpanelen. Goodwill bedankt!!


Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

april 2024

Nieuw zandbak speelgoed

Nieuw zandbak speelgoed

Hoi allemaal!Wij zijn hele stoere jongens van 3 – 5 jaar oud die ontzettend blij zijn met het nieuwe speelgoed voor de zandbak. Het wordt nog wel even spannend om samen te delen. Dat moeten wij nog een […]

Verder lezen

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

^