Familie uitje naar Plaswijckpark


Het dagje Plaswijckpark was in één woord SUPER! Kinderen én hun families van de CityKids locaties De Uitvinders (Den Haag) en De Componist (Capelle aan den IJssel) zijn een dagje uit geweest. Ouders, broers en zussen mochten mee om zo ook eens als gezin een dagje uit te kunnen.

Op een speeltoestel tijdens de Goodwill Day_Goodwil.nl


Samen genieten
Plaswijckpark is heel divers. Kinderen konden spelen maar ook kijken naar dieren of een rondje maken in de trein. Voor de medewerkers was het fijn nu ook eens de ouders te ontmoeten van de kinderen die normaal met een busje gebracht en gehaald worden. Sommige medewerkers hebben samen met ouder(s) en kind een rondje Plaswijckpark gedaan. Het was leuk om te zien dat verschillende ouders ook contact met elkaar maakten en samen gingen lunchen. Als de kinderen het naar hun zin hebben dan genieten de ouders ook. Voor de kinderen maar ook voor veel ouders was Plaswijckpark een prachtige ontdekkingsreis. Veel kinderen die op de groep snel gefrustreerd raken, zag je in het park opbloeien en volop genieten. Dat was erg mooi om te zien. Aan het einde van de dag kwam de zon tevoorschijn dus werd er dubbelop genoten! Kinderen, ouders, medewerkers en vrijwilligers gingen met een glimlach en een zeer tevreden gevoel naar huis!

Een familie uitje naar Plaswijckplas voor CityKids_Goodwill.nl


Medische Kindzorg
CityKids is een Medische Kindzorg Instelling. Ze biedt zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het verpleegkundig kinderdagverblijf en behandeling aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar op het ontwikkelcentrum. CityKids is er voor het kind én zijn/haar familie.


Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

april 2024

Nieuw zandbak speelgoed

Nieuw zandbak speelgoed

Hoi allemaal!Wij zijn hele stoere jongens van 3 – 5 jaar oud die ontzettend blij zijn met het nieuwe speelgoed voor de zandbak. Het wordt nog wel even spannend om samen te delen. Dat moeten wij nog een […]

Verder lezen

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

^