De kinderboerderij komt bij Adelante

Knuffelen met een konijn_Goodwill.nl

De kinderen van Adelante Contigo hebben een onvergetelijke dag beleefd. Er kwam een mobiele kinderboerderij met verschillende soorten dieren: ezels, pony’s, alpaca’s, konijnen, ganzen en kippen.


Genieten voor iedereen
De kinderen mochten deze dieren aaien en knuffelen. Dit vonden ze in het begin nog wat spannend, maar na een tijdje wilden de kinderen niet meer weg bij de lieve dieren. De meesten vonden de kleinere dieren zoals bijvoorbeeld de konijntjes het leukste. De konijntjes vonden het namelijk heerlijk om te knuffelen en om geaaid te worden. De peuters vonden de grotere dieren toch ook wel heel interessant. Het was voor ons als begeleiders erg mooi om te zien dat de kinderen zo aan het genieten waren. Dit is namelijk niet altijd vanzelfsprekend voor onze doelgroep. Onze doelgroep zijn kinderen tussen de nul en vier jaar die allemaal verschillende medische problematieken en/of ontwikkelingsachterstanden hebben. Deze kinderen hebben op ontzettend jonge leeftijd heel veel meegemaakt, dus hen zo zien genieten betekent veel voor ons als begeleiding, maar is ook voor de ouders heerlijk om te zien!

Kinderboerderij bij Adelante_Goodwill.nl

Herinneringen maken
Met deze dag hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze locatie in Kerkrade. Inmiddels zijn we verhuisd naar Valkenburg. Op een gezellige, leuke manier afscheid nemen en zo nog een mooie, laatste herinnering te maken op onze oude locatie waar we samen veel hebben meegemaakt is op deze manier meer dan gelukt. Ontzettend bedankt namens alle kinderen, ouders en het personeel!

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

april 2024

Nieuw zandbak speelgoed

Nieuw zandbak speelgoed

Hoi allemaal!Wij zijn hele stoere jongens van 3 – 5 jaar oud die ontzettend blij zijn met het nieuwe speelgoed voor de zandbak. Het wordt nog wel even spannend om samen te delen. Dat moeten wij nog een […]

Verder lezen

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

^