Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Om goed te kunnen aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen is het belangrijk om geschikt spelmateriaal te kunnen aanbieden. Bij Kleine Maatjes in Krommenie vinden veel kinderen het fijn om lekker te kunnen snoezelen. Hierbij worden alle zintuigen geprikkeld en kunnen de kinderen makkelijker ontspannen. We vinden het erg leuk om samen muziek te maken en liedjes te zingen. Dit zorgt bij de meeste kinderen voor een grote lach op hun gezicht. Ook actie-reactie spelmateriaal is favoriet. De kinderen ontdekken het nieuwe speelgoed met veel plezier.

Zwart witte speelballen_Goodwill.nl

Sakura is aan het oefenen met puzzelen. Deze vormenpuzzel heeft fijne grote welke ze goed kan vast pakken en ze leert meteen de vormen en de kleuren!

Lynn is gek op de zwart wit ballen. Samen oefenen we met overrollen en op die manier leert ze om een beurtspelletje te doen. Doordat de ballen groot zijn kan Lynn ze goed vast pakken en weg gooien!

Liv is gek op de glitterframes! Kijken naar al die mooie kleuren die naar beneden dwarrelen is super leuk. Omdat ze wat groter zijn kan Liv ze ook zelf goed vast pakken, maar samen kijken en draaien is natuurlijk het allerleukste!

Kleine Maatjes is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 t/m 4 jaar die kinderverpleegkundige- en/of ontwikkelingsgerichte zorg nodig hebben. We bieden opvang in groepsverband en specialistische zorg op maat in een huiselijke en liefdevolle omgeving. We staan er voor dat een kind zo veel mogelijk kind kan zijn. Samen spelen, leren en ontdekken is ons uitgangspunt.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!
WORD SPONSOR

Goodwill Days

mei 2022

Zwemuitje voor CityKids

Zwemuitje voor CityKids

Kinderen van de CityKids locaties in Barendrecht en Capelle-Rivium zijn wezen zwemmen bij zwembad Oostervant in Rotterdam. Eigenlijk is het vooral waterpret met voor iedereen 1-op-1 begeleiding door een ouder, pedagogisch medewerker, stagiaire of vrijwilliger. WaterpretEenmaal in het […]

Verder lezen

april 2022

Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Om goed te kunnen aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen is het belangrijk om geschikt spelmateriaal te kunnen aanbieden. Bij Kleine Maatjes in Krommenie vinden veel kinderen het fijn om lekker te kunnen snoezelen. Hierbij worden alle […]

Verder lezen

^