Zand- en zomerspelen bij ’t Kempske

Een feestelijke dag vol plezier die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Dat zijn de zand- en zomerspelen bij ’t Kempske in Terborg.

Zand- en waterspelen bij medisch kinderdagverblijf_Goodwill

Een medewerkster vertelt: “Binnen hadden we de zandbak omgetoverd tot zand- en modderbak. Bij dit modderfestijntje konden de kinderen kiezen of zij alleen met zand of ook met water erbij wilden spelen. Een sensopathische beleving voor de kinderen die heel mooi liet zien hoe de kinderen zand, water en modder op verschillende manieren ervaren. Er stond een groot springkussen klaar. De kinderen konden naar hartenlust springen en zich uitleven. En voor de kinderen die dat fysiek niet kunnen was het een heerlijke plek om te liggen en te chillen. Binnen was een clown die met muziek, verhaaltjes en ballonnen de kinderen heeft vermaakt. Uiteraard hoort er een feestelijke lunch bij zo’n mooie dag: heerlijke patatjes en een bekertje roomijs als toetje. De kinderen gingen moe maar voldaan naar huis. Het was een geslaagde dag!”

Lekker springen op het springkussen_Goodwill

Over ’t Kempske
’t Kempske is een orthopedagogisch centrum waar kinderen van 1 t/m 6 jaar met ontwikkelingsproblemen komen. Het orthopedagogisch centrum biedt een kind een veilige basis om zich te ontwikkelen. Aan de hand van een plan wordt de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. De kinderen worden ondersteund en behandeld door een multidisciplinair team. ’t Kempske is onderdeel van Zozijn.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!
WORD SPONSOR

Goodwill Days

september 2023

Duurzaam materiaal om spelenderwijs te leren communiceren

Duurzaam materiaal om spelenderwijs te leren communiceren

In Matthijs wordt dagondersteuning aangeboden aan kinderen met een mentale of motorische beperking. Communicatie is nodig om in interactie te gaan met andere kinderen en de leefwereld te verruimen. Binnen Matthijs proberen we voor elk kind de communicatie […]

Verder lezen

augustus 2023

Een dagje naar GaiaZOO

Een dagje naar GaiaZOO

Wij zijn een dagje uit geweest! De kinderen en medewerkers gingen naar GaiaZOO in Kerkrade, een prachtige dierentuin. De kinderen binnen Adelante Kind & Jeugd hebben een (blijvende) fysieke beperking en/of langdurige gezondheidsproblemen. Ook zijn kinderen hier om […]

Verder lezen

^