Zand- en zomerspelen bij ’t Kempske

Een feestelijke dag vol plezier die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Dat zijn de zand- en zomerspelen bij ’t Kempske in Terborg.

Zand- en waterspelen bij medisch kinderdagverblijf_Goodwill

Een medewerkster vertelt: “Binnen hadden we de zandbak omgetoverd tot zand- en modderbak. Bij dit modderfestijntje konden de kinderen kiezen of zij alleen met zand of ook met water erbij wilden spelen. Een sensopathische beleving voor de kinderen die heel mooi liet zien hoe de kinderen zand, water en modder op verschillende manieren ervaren. Er stond een groot springkussen klaar. De kinderen konden naar hartenlust springen en zich uitleven. En voor de kinderen die dat fysiek niet kunnen was het een heerlijke plek om te liggen en te chillen. Binnen was een clown die met muziek, verhaaltjes en ballonnen de kinderen heeft vermaakt. Uiteraard hoort er een feestelijke lunch bij zo’n mooie dag: heerlijke patatjes en een bekertje roomijs als toetje. De kinderen gingen moe maar voldaan naar huis. Het was een geslaagde dag!”

Lekker springen op het springkussen_Goodwill

Over ’t Kempske
’t Kempske is een orthopedagogisch centrum waar kinderen van 1 t/m 6 jaar met ontwikkelingsproblemen komen. Het orthopedagogisch centrum biedt een kind een veilige basis om zich te ontwikkelen. Aan de hand van een plan wordt de ontwikkeling van het kind gestimuleerd. De kinderen worden ondersteund en behandeld door een multidisciplinair team. ’t Kempske is onderdeel van Zozijn.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!
WORD SPONSOR

Goodwill Days

augustus 2022

Nieuw spelmateriaal voor Zandley

Nieuw spelmateriaal voor Zandley

Zorglocatie Zandley van Mijzo in Drunen heeft nieuwe spelmaterialen uitgezocht voor hun bewoners met dementie. De activiteitencoaches hebben een specialist laten komen om hun eigen kennis over spelmaterialen te vergroten. “Zo konden wij zelf ervaren wat spelmateriaal met […]

Verder lezen

augustus 2022

Natuurspeeltuin voor Kombino

Natuurspeeltuin voor Kombino

“Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich buiten veilig kunnen voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen op alle ontwikkelingsgebieden. Een groepje medewerkers vormde de “tuincommissie” en samen bedachten zij een super leuke natuurspeeltuin, waar van alles te […]

Verder lezen

^