Watertafels voor de Sterren van Xonar

Watertafels voor de kinderen van Xonar.

De dagbehandelingsgroep Sterren is het hele jaar geopend, ook tijdens vakanties. De kinderen hebben wel af en toe vrij maar bezoeken ook de groep om de continuïteit van hun behandeling te waarborgen.

Verrassing
Als verrassing hebben de begeleiders nieuwe watertafels uitgezocht met de waardecheque van Goodwill. Spelen met water vinden kinderen altijd leuk en het is ook nog eens goed voor hun ontwikkeling.


Enthousiast
De kinderen zaten, of beter gezegd sprongen van enthousiasme toen de dozen uitgepakt werden. En maar wachten tot de begeleiders alles in elkaar gezet hadden. Eindelijk stonden de constructies met watermolens en bootjes klaar. Joepie! Om de beurt konden de kinderen met de nieuwe watertafels aan de slag! Ze hebben heerlijk gespeeld. Spelen met bootjes in het water bij Xonar.

Ontspanning
Het is heel handig dat de watertafels verplaatst kunnen worden. Ze kunnen op een tafel of op de grond staan. Er kunnen zo rustige speelplekjes gecreëerd worden. Voor de kinderen is het heel belangrijk om te ontspannen en met volle aandacht bezig te zijn. Water en zeker in combinatie met zand zorgt voor optimale ontspanning. Samenspel en samen plezier hebben wordt met het nieuwe speelgoed op een speelse manier gestimuleerd.

Medisch Kleuter Dagverblijf
Sterren is een dagbehandelingsgroep binnen het Medisch Kleuter Dagverblijf van Xonar in Heerlen. De groep bestaat uit 8 kinderen met een leeftijd van 3 of 4 jaar. Bij elk kind is er sprake van complexe problematiek op een aantal ontwikkelingsgebieden, vaak in combinatie met problemen in de gezinssituatie.

In verband met privacy zijn deze kinderen onherkenbaar gefotografeerd. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Ook een Goodwill Day mogelijk maken?
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2019

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Comfortabel gelegen in de kussens genieten de kinderen van de groep Baloe van kleurtjes, lichtjes en beweging. Ze worden er blij van en laten dit zien door een grote glimlach op hun gezichtjes te tonen. De groep Baloe […]

Verder lezen

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^