Watertafels voor de Sterren van Xonar

Watertafels voor de kinderen van Xonar.

De dagbehandelingsgroep Sterren is het hele jaar geopend, ook tijdens vakanties. De kinderen hebben wel af en toe vrij maar bezoeken ook de groep om de continuïteit van hun behandeling te waarborgen.

Verrassing
Als verrassing hebben de begeleiders nieuwe watertafels uitgezocht met de waardecheque van Goodwill. Spelen met water vinden kinderen altijd leuk en het is ook nog eens goed voor hun ontwikkeling.


Enthousiast
De kinderen zaten, of beter gezegd sprongen van enthousiasme toen de dozen uitgepakt werden. En maar wachten tot de begeleiders alles in elkaar gezet hadden. Eindelijk stonden de constructies met watermolens en bootjes klaar. Joepie! Om de beurt konden de kinderen met de nieuwe watertafels aan de slag! Ze hebben heerlijk gespeeld. Spelen met bootjes in het water bij Xonar.

Ontspanning
Het is heel handig dat de watertafels verplaatst kunnen worden. Ze kunnen op een tafel of op de grond staan. Er kunnen zo rustige speelplekjes gecreëerd worden. Voor de kinderen is het heel belangrijk om te ontspannen en met volle aandacht bezig te zijn. Water en zeker in combinatie met zand zorgt voor optimale ontspanning. Samenspel en samen plezier hebben wordt met het nieuwe speelgoed op een speelse manier gestimuleerd.

Medisch Kleuter Dagverblijf
Sterren is een dagbehandelingsgroep binnen het Medisch Kleuter Dagverblijf van Xonar in Heerlen. De groep bestaat uit 8 kinderen met een leeftijd van 3 of 4 jaar. Bij elk kind is er sprake van complexe problematiek op een aantal ontwikkelingsgebieden, vaak in combinatie met problemen in de gezinssituatie.

In verband met privacy zijn deze kinderen onherkenbaar gefotografeerd. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Goodwill Day mogelijk maken?
Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

oktober 2018

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Een groep van 5 meervoudig beperkte jongeren van Stichting De Vlinderhof uit Deurne is met hun Goodwill Day op vakantie naar De Efteling geweest. Een gezamenlijk uitstapje voor deze groep is heel bijzonder. Er is veel begeleiding en […]

Verder lezen

september 2018

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

Heerlijk met je handen modder maken. Knoeien met water en zand en een grote rotzooi maken. En dat elke dag weer. De kinderen van Entrea de Boemerang kunnen dat nu met hun nieuwe zand- en watertafel. Ze vinden […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^