Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wij zijn zes kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar die elke dag met plezier komen leren en spelen op de ontwikkelgroep ’t Brukske van UniK in Venray. Maar vandaag was het anders, vandaag hadden we geen tijd voor therapie, taal en werkjes. We gingen met het taxibusje naar BoegaFun, een super leuke binnenspeeltuin.

Binnenspeeltuin
Met dertig graden op de thermometer mochten wij een ochtend spelen in de binnenspeeltuin. We horen jullie al denken: ‘pff dat is toch niet fijn als het zo warm is?’ Nou dat vonden wij helemaal niet erg, zeker niet toen we merkten dat we de speeltuin helemaal voor ons alleen hadden. Hoe tof was dat!

Genieten
We hebben volop genoten van het klimmen, klauteren en rennen. We hebben zelfs gedanst op K3. Ook kregen we ranja, friet met een snack of poffertjes. Dat was smullen… Toen we naar huis gingen kregen we zelfs nog chips en een snoepzakje.

Trampoline voor prikkelverwerking
Tijdens deze leuke ochtend hoorden we ook dat onze groepsleidsters een trampoline hadden besteld! Hier moesten we nog eventjes op wachten maar inmiddels kunnen wij op de groep heerlijk springen. Dit is goed voor onze motorische ontwikkeling en het is fijn om alle prikkels die we de hele dag door krijgen van ons af te springen.

Wij vonden het een super dag, we willen onze groepsleidsters en zeker ook Goodwill heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken hiervan.
Boks van ons alle zes!
Jongetje speelt met gekleurde ballen
Iedereen doet mee
Ook UniK bedankt Goodwill van harte voor het mogelijk maken van zulke dagen voor kinderen. Wij geloven namelijk in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Ook als iemand een lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking heeft. Iedereen verdient namelijk een plek in de maatschappij!
Daarom helpen we onze klanten hun leven in te richten zoals zij dat willen. Voor onze jeugdige klanten vinden we het belangrijk om samen met ouders aan de ontwikkeling van hun kind te werken.

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

juli 2020

‘Voelen’ staat centraal bij entrea lindenhout

‘Voelen’ staat centraal bij entrea lindenhout

Bij de dagbehandeling van entrea lindenhout in Apeldoorn komen 16  kinderen verdeeld over twee groepen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar. Er zijn bij deze kinderen onduidelijkheden over hun ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch en/of […]

Verder lezen

juni 2020

Nieuw speelgoed voor speltherapie in Sneek

Nieuw speelgoed voor speltherapie in Sneek

Een houten treinbaan, playmobil, een teken-/schrijfbord, kleur- en knutselmateriaal, een gereedschapskoffer en speelgoeddieren. Allemaal nieuw speelgoed voor kinderen van 0 tot 7 jaar die naar Het Behandel- en Expertisecentrum Jonge Kind in Sneek gaan. Het speelgoed wordt gebruikt […]

Verder lezen

^