Wat een UniK(e) dag: naar de speeltuin!

Wij zijn zes kinderen in de leeftijd van 2 tot 5 jaar die elke dag met plezier komen leren en spelen op de ontwikkelgroep ’t Brukske van UniK in Venray. Maar vandaag was het anders, vandaag hadden we geen tijd voor therapie, taal en werkjes. We gingen met het taxibusje naar BoegaFun, een super leuke binnenspeeltuin.

Binnenspeeltuin
Met dertig graden op de thermometer mochten wij een ochtend spelen in de binnenspeeltuin. We horen jullie al denken: ‘pff dat is toch niet fijn als het zo warm is?’ Nou dat vonden wij helemaal niet erg, zeker niet toen we merkten dat we de speeltuin helemaal voor ons alleen hadden. Hoe tof was dat!

Genieten
We hebben volop genoten van het klimmen, klauteren en rennen. We hebben zelfs gedanst op K3. Ook kregen we ranja, friet met een snack of poffertjes. Dat was smullen… Toen we naar huis gingen kregen we zelfs nog chips en een snoepzakje.

Trampoline voor prikkelverwerking
Tijdens deze leuke ochtend hoorden we ook dat onze groepsleidsters een trampoline hadden besteld! Hier moesten we nog eventjes op wachten maar inmiddels kunnen wij op de groep heerlijk springen. Dit is goed voor onze motorische ontwikkeling en het is fijn om alle prikkels die we de hele dag door krijgen van ons af te springen.

Wij vonden het een super dag, we willen onze groepsleidsters en zeker ook Goodwill heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken hiervan.
Boks van ons alle zes!
Jongetje speelt met gekleurde ballen
Iedereen doet mee
Ook UniK bedankt Goodwill van harte voor het mogelijk maken van zulke dagen voor kinderen. Wij geloven namelijk in een wereld waarin iedereen meedoet en meehelpt. Ook als iemand een lichamelijke, verstandelijke of gedragsmatige beperking heeft. Iedereen verdient namelijk een plek in de maatschappij!
Daarom helpen we onze klanten hun leven in te richten zoals zij dat willen. Voor onze jeugdige klanten vinden we het belangrijk om samen met ouders aan de ontwikkeling van hun kind te werken.

Meedoen met Goodwill
Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een Goodwill Day mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

oktober 2019

JUBILEUM Goodwill Day: CityKids naar Diergaarde Blijdorp

JUBILEUM Goodwill Day: CityKids naar Diergaarde Blijdorp

Deze maand een extra Goodwill Day want Goodwill bestaat 27,5 jaar! Ruim 65 kinderen van de locaties Rotterdam en Barendrecht van MKDV CityKids zijn een dagje uit geweest naar Diergaarde Blijdorp. De kinderen hebben genoten van alle dieren, […]

Verder lezen

oktober 2019

Nieuw zandbakmateriaal voor MKD in Gorinchem

Nieuw zandbakmateriaal voor MKD in Gorinchem

‘Ik maak een sloot met de hark. Dat vind ik leuk!’ De Behandel- en Onderwijsgroep (BeO-groep) van Multidisciplinaire KinderDagbehandeling (MKD) Enver in Gorinchem heeft sinds kort een eigen schoolplein met zandbak en daar hoort natuurlijk ook speelgoed bij […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^