Sinterklaas op bezoek

Kindje krijgt een kado van twee Pieten Foto van kinderen die Sinterklaas zoeken

“Daar is Sinterklaas!” Voor sommige kinderen is het echt waar. Sinterklaas gaat namelijk met zijn Pieten op bezoek bij een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Het is natuurlijk nog wel een verrassing waar ze precies heen gaan!

Sinterklaas gaat samen met de kinderen zijn verjaardag vieren. En de Pieten gaan daarbij helpen. Zij zorgen voor de pepernoten, de staf, het grote boek en natuurlijk alle kadootjes. Dat zijn heel veel taken, hopelijk kunnen ze dat allemaal goed onthouden!

De Sint vindt het prachtig als er liedjes voor hem worden gezongen. De kinderen worden beloond met wat lekkers en een kadootje.

De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook meehelpen en deze traditie in ere houden? Klik op de button en vul het formulier in!

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

december 2018

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land. Vanuit Spanje is hij met de stoomboot naar Nederland gevaren. Samen met zijn Pieten, heel veel zakken vol pepernoten en nog meer zakken gevuld met kadootjes. Ze blijven maar kort in Nederland. […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^