Sinterklaas op bezoek

Kindje krijgt een kado van twee Pieten Foto van kinderen die Sinterklaas zoeken

“Daar is Sinterklaas!” Voor sommige kinderen is het echt waar. Sinterklaas gaat namelijk met zijn Pieten op bezoek bij een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Het is natuurlijk nog wel een verrassing waar ze precies heen gaan!

Sinterklaas gaat samen met de kinderen zijn verjaardag vieren. En de Pieten gaan daarbij helpen. Zij zorgen voor de pepernoten, de staf, het grote boek en natuurlijk alle kadootjes. Dat zijn heel veel taken, hopelijk kunnen ze dat allemaal goed onthouden!

De Sint vindt het prachtig als er liedjes voor hem worden gezongen. De kinderen worden beloond met wat lekkers en een kadootje.

De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook meehelpen en deze traditie in ere houden? Klik op de button en vul het formulier in!

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

februari 2018

De Biezenwaard wil de hele dag wel snoezelen

De Biezenwaard wil de hele dag wel snoezelen

     “Ik heb genoten van de verschillende schommelstoelen in de snoezelkamers. Ik zat heel ontspannen en keek met een grote glimlach om me heen.” Roos was één van de kinderen van De Biezenwaard in Uithoorn die een […]

Verder lezen

januari 2018

Watertafels voor de Sterren van Xonar

Watertafels voor de Sterren van Xonar

De dagbehandelingsgroep Sterren is het hele jaar geopend, ook tijdens vakanties. De kinderen hebben wel af en toe vrij maar bezoeken ook de groep om de continuïteit van hun behandeling te waarborgen. Verrassing Als verrassing hebben de begeleiders […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^