Sinterklaas op bezoek

Kindje krijgt een kado van twee Pieten Foto van kinderen die Sinterklaas zoeken

“Daar is Sinterklaas!” Voor sommige kinderen is het echt waar. Sinterklaas gaat namelijk met zijn Pieten op bezoek bij een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Het is natuurlijk nog wel een verrassing waar ze precies heen gaan!

Sinterklaas gaat samen met de kinderen zijn verjaardag vieren. En de Pieten gaan daarbij helpen. Zij zorgen voor de pepernoten, de staf, het grote boek en natuurlijk alle kadootjes. Dat zijn heel veel taken, hopelijk kunnen ze dat allemaal goed onthouden!

De Sint vindt het prachtig als er liedjes voor hem worden gezongen. De kinderen worden beloond met wat lekkers en een kadootje.

De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook meehelpen en deze traditie in ere houden? Klik op de button en vul het formulier in!

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

december 2017

Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren. Kerstpakketten speciaal voor Medisch […]

Verder lezen

december 2017

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas op bezoek

  “Daar is Sinterklaas!” Voor sommige kinderen is het echt waar. Sinterklaas gaat namelijk met zijn Pieten op bezoek bij een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Het is natuurlijk nog wel een verrassing waar ze precies heen gaan! Sinterklaas gaat […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^