Sinterklaas op bezoek

Kindje krijgt een kado van twee Pieten Foto van kinderen die Sinterklaas zoeken

“Daar is Sinterklaas!” Voor sommige kinderen is het echt waar. Sinterklaas gaat namelijk met zijn Pieten op bezoek bij een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Het is natuurlijk nog wel een verrassing waar ze precies heen gaan!

Sinterklaas gaat samen met de kinderen zijn verjaardag vieren. En de Pieten gaan daarbij helpen. Zij zorgen voor de pepernoten, de staf, het grote boek en natuurlijk alle kadootjes. Dat zijn heel veel taken, hopelijk kunnen ze dat allemaal goed onthouden!

De Sint vindt het prachtig als er liedjes voor hem worden gezongen. De kinderen worden beloond met wat lekkers en een kadootje.

De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook meehelpen en deze traditie in ere houden? Klik op de button en vul het formulier in!

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

juni 2018

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

  Dagbehandelingsgroep Bloesem Bloesem is een dagbehandelingsgroep van Youké in Ede voor jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. De kinderen die naar Bloesem komen hebben het moeilijk in hun ontwikkeling en/of gedrag. Het kan […]

Verder lezen

mei 2018

OV-chipkaarten voor logeerhuis Entrea

OV-chipkaarten voor logeerhuis Entrea

In het logeerhuis van Entrea in Ubbergen komen kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 tot 16 jaar één keer in de maand een weekend logeren. Het logeerhuis ondersteunt en begeleidt kinderen en jongeren met een vorm van autisme […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^