Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt,Sint & Pieten komen binnen-Goodwill.nl
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?”


Bezoek
Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes is hij naar Nederland gekomen. Ook de medisch kinderdagverblijven worden bezocht. Welke? Kijk op www.facebook.com/goodwill.nl en zie dat we dit jaar bij Adelante Zorggroep zijn geweest in Kerkrade en Valkenburg aan de Geul.

Almere
Vorig jaar heeft Sinterklaas Kinderbehandelcentrum Zeedauw van Vitree in Almere bezocht. De kinderen hebben genoten van het bezoek.


Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze traditie in ere houden? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2020

Nieuw ontwikkelingsmateriaal voor Youké Tureluur

Nieuw ontwikkelingsmateriaal voor Youké Tureluur

“Wat grappig!” roept een kind. Het speelt met een nieuw magneetbord: als je er met een pinnetje op duwt komt er een magneetbolletje naar buiten. Dit is één van de nieuwe ontwikkelingsmaterialen voor de groep Youké Tureluur uit […]

Verder lezen

december 2019

Kinderkerstpakketten 2019

Kinderkerstpakketten 2019

“Mooie doos, mooie doos!”  Een jongetje kijkt vanuit zijn rolstoel lachend toe. Hoe meer lawaai de peuters maken, hoe liever het hem is! Het enthousiasme is groot bij de kinderen van Verpleegkundig Kinderdagverblijf (VKD) Bijzonder in Zeeland (Noord […]

Verder lezen

^