Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt,Sint & Pieten komen binnen-Goodwill.nl
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?”


Bezoek
Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes is hij naar Nederland gekomen. Ook de medisch kinderdagverblijven worden bezocht. Welke? Kijk op www.facebook.com/goodwill.nl en zie dat we dit jaar bij Adelante Zorggroep zijn geweest in Kerkrade en Valkenburg aan de Geul.

Almere
Vorig jaar heeft Sinterklaas Kinderbehandelcentrum Zeedauw van Vitree in Almere bezocht. De kinderen hebben genoten van het bezoek.


Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze traditie in ere houden? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2021

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Mobiel atelier voor Voorveldse Hof

Door het corona virus moesten de bewoners van Voorveldse Hof in Utrecht ineens allemaal op hun eigen woning blijven. De welzijnsmedewerksters werden uitgedaagd om anders te gaan werken. In plaats van bewoners die naar de activiteiten kwamen gingen […]

Verder lezen

januari 2021

Nieuw spel- en ontwikkelmateriaal

Nieuw spel- en ontwikkelmateriaal

KinderZorghuis Bijzonder heeft een nieuw verpleegkundig kinderdagverblijf geopend in Zeeland (NB). Een nieuwe speel- en ontwikkelplek voor kinderen van 0-4 jaar met een verpleegkundige zorgvraag. Daarvoor hebben ze passend spelmateriaal uitgezocht: blokken in verschillende formaten en van diverse […]

Verder lezen

^