Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt,Sint & Pieten komen binnen-Goodwill.nl
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?”


Bezoek
Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes is hij naar Nederland gekomen. Ook de medisch kinderdagverblijven worden bezocht. Welke? Kijk op www.facebook.com/goodwill.nl en zie dat we dit jaar bij Adelante Zorggroep zijn geweest in Kerkrade en Valkenburg aan de Geul.

Almere
Vorig jaar heeft Sinterklaas Kinderbehandelcentrum Zeedauw van Vitree in Almere bezocht. De kinderen hebben genoten van het bezoek.


Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze traditie in ere houden? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

oktober 2020

Een dagje naar Avifauna

Een dagje naar Avifauna

Met een groep van 33 kinderen tussen 2 en 5 jaar is Kombino Kinderopvang een dagje naar Avifauna geweest. Een dierenpark met de nadruk op vogels én qua afstanden goed beloopbaar voor kinderen. Rondkijken en spelen In groepjes […]

Verder lezen

september 2020

Naar de speeltuin

Naar de speeltuin

Met 16 kinderen en 9 juffen zijn we naar de speeltuin geweest. Deze speeltuin is perfect voor de doelgroep van het MKD. De kinderen hebben snel last van prikkels maar deze speeltuin is overzichtelijk en netjes. Voor iedereen […]

Verder lezen

^