Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt,
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou daKind helpt met de staf van Sinterklaast zijn?”


Bezoek
Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes is hij naar Nederland gekomen. Ook de medisch kinderdagverblijven worden bezocht. Welke? Dat is nu nog een verrassing. Volg ons op www.facebook.com/goodwill.nl om te zien waar Sint dit jaar naar toe gaat.


Almere
Vorig jaar heeft Sinterklaas Kinderbehandelcentrum Zeedauw van Vitree in Almere bezocht. De kinderen hebben genoten van het bezoek.

 

Meedoen met GoodwillSinterklaas van Goodwill.nl op bezoek
De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze traditie in ere houden? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2019

Sinterklaas 2019

Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt. Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?” Bezoek Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes […]

Verder lezen

oktober 2019

JUBILEUM Goodwill Day: CityKids naar Diergaarde Blijdorp

JUBILEUM Goodwill Day: CityKids naar Diergaarde Blijdorp

Deze maand een extra Goodwill Day want Goodwill bestaat 27,5 jaar! Ruim 65 kinderen van de locaties Rotterdam en Barendrecht van MKDV CityKids zijn een dagje uit geweest naar Diergaarde Blijdorp. De kinderen hebben genoten van alle dieren, […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^