Sinterklaas 2019

“Daar wordt aan de deur geklopt,Sint & Pieten komen binnen-Goodwill.nl
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn?”


Bezoek
Ja hoor, hij is het echt. Sinterklaas! Samen met zijn Pieten, strooigoed en zakken vol met cadeautjes is hij naar Nederland gekomen. Ook de medisch kinderdagverblijven worden bezocht. Welke? Kijk op www.facebook.com/goodwill.nl en zie dat we dit jaar bij Adelante Zorggroep zijn geweest in Kerkrade en Valkenburg aan de Geul.

Almere
Vorig jaar heeft Sinterklaas Kinderbehandelcentrum Zeedauw van Vitree in Almere bezocht. De kinderen hebben genoten van het bezoek.


Meedoen met Goodwill
De Sinterklaasbezoeken zijn mogelijk dankzij alle betrokken ondernemers die meedoen met Goodwill. Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en deze traditie in ere houden? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

augustus 2020

Nieuwe uitdagingen bij het buitenspelen

Nieuwe uitdagingen bij het buitenspelen

Door Goodwill hebben wij nieuwe spelmaterialen aan kunnen schaffen. We kunnen het allemaal gebruiken tijdens het buitenspelen en dat vinden wij erg fijn! We zijn graag buiten, maar we doen vaak hetzelfde. Deze materialen bieden weer variatie en […]

Verder lezen

juli 2020

‘Voelen’ staat centraal bij entrea lindenhout

‘Voelen’ staat centraal bij entrea lindenhout

Bij de dagbehandeling van entrea lindenhout in Apeldoorn komen 16  kinderen verdeeld over twee groepen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar. Er zijn bij deze kinderen onduidelijkheden over hun ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch en/of […]

Verder lezen

^