Muzikale bingo bij Mijzo De Doelen

Zorglocatie De Doelen van organisatie Mijzo is te vinden in hartje Oosterhout. Het is het thuis van 68 cliënten met een geestelijke en/of lichamelijke aandoening in de leeftijd van 60 tot en met 101 jaar.

Gezellige middagenPrijswinnaar van de muzikale bingo_Goodwill Day
Team Welzijn heeft voor de bewoners een muzikale bingo met prijzen georganiseerd. Vanwege de Covid 19 beperkingen is de bingo op 2 middagen gehouden zodat zoveel mogelijk cliënten gelegenheid hadden om mee te doen.

Muzikale bingo met intro’s van TV
Tijdens de muzikale bingo werden 41 bekende intro’s afgespeeld op een groot scherm. Intro’s van programma’s waar vroeger heel Nederland voor aan de buis gekluisterd zat. Op elke bingokaart stonden 6 titels om af te vinden.

Alle deelnemers werden verwelkomd met een kopje koffie/thee en een gebakje. Iedere tafel had ondersteuning van een gastvrouw of vrijwilliger, zodat er niets over het hoofd werd gezien.

Muzikale bingo_Goodwill DayHerinneringen
De fragmenten van de TV series brachten heel wat herinneringen naar boven:
– Met de hele familie thuis voor de buis zitten.
– Elke week uitkijken naar Bonanza, de serie over een vader met 3 knappe zoons, een veeboerderij en hun liefdeslevens.
– Op zaterdagavond mocht de vrijer komen!
– Kijken naar de grote prijzenshow van Mies Bouwman: ‘Eén van de acht’.
– De geldinzamelingsactie ‘Open het Dorp’.
– Het wegdromen bij ‘The Love Boat’.
– Dagelijks ‘Rad van Fortuin’
– De talkshow ‘Voor de vuist weg’ met Willem Duis waar altijd een kom met goudvissen op tafel stond.Een tafel vol prijsjes voor de muzikale bingo

Halverwege de bingo was er een pauze, iedereen werd voorzien van een drankje en een bakje met snacks. Er was een groot prijzenpakket samengesteld en aan het einde had iedere bewoner gegarandeerd bingo. Zo kon iedereen voldaan en met een leuke prijs naar huis. De deelnemers hebben genoten van deze belevenis!

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

augustus 2022

Nieuw spelmateriaal voor Zandley

Nieuw spelmateriaal voor Zandley

Zorglocatie Zandley van Mijzo in Drunen heeft nieuwe spelmaterialen uitgezocht voor hun bewoners met dementie. De activiteitencoaches hebben een specialist laten komen om hun eigen kennis over spelmaterialen te vergroten. “Zo konden wij zelf ervaren wat spelmateriaal met […]

Verder lezen

augustus 2022

Natuurspeeltuin voor Kombino

Natuurspeeltuin voor Kombino

“Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich buiten veilig kunnen voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen op alle ontwikkelingsgebieden. Een groepje medewerkers vormde de “tuincommissie” en samen bedachten zij een super leuke natuurspeeltuin, waar van alles te […]

Verder lezen

^