Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren.

Kerstpakketten speciaal voor Medisch Kinderdagverblijven

Ook dit jaar kunnen we dankzij de deelnemers in dit boek heel veel mooie Kinderkerstpakketten vullen. De pakketten worden bezorgd bij 65 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Met de Kinderkerstpakketten worden heel veel kinderen blij verrast. Samen kunnen zij spelen met nieuw speelgoed.

Goed doel

De betrokken ondernemers uit Nederland maken deze actie mogelijk: bedankt! Zo kunnen we samen kerst vieren! En ook volgend jaar gaan we hier mee door. Help ons mee om ook dan weer de actie Kinderkerstpakketten mogelijk te maken!

Meehelpen?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

juli 2018

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

3 nieuwe speeltoestellen voor KDC Kobalt

Spelen op het balkon De Rupsen groep (9 kinderen) van KDC Kobalt in Tilburg heeft de Goodwill Day gebruikt om drie nieuwe speeltoestellen aan te schaffen. De groep heeft een heel groot balkon met een prachtig uitzicht en kunstgras. […]

Verder lezen

juni 2018

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

Nieuwe waterbaan en zandtafel bij Youké

  Dagbehandelingsgroep Bloesem Bloesem is een dagbehandelingsgroep van Youké in Ede voor jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. De kinderen die naar Bloesem komen hebben het moeilijk in hun ontwikkeling en/of gedrag. Het kan […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^