Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren.

Kerstpakketten speciaal voor Medisch Kinderdagverblijven

Ook dit jaar kunnen we dankzij de deelnemers in dit boek heel veel mooie Kinderkerstpakketten vullen. De pakketten worden bezorgd bij 65 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Met de Kinderkerstpakketten worden heel veel kinderen blij verrast. Samen kunnen zij spelen met nieuw speelgoed.

Goed doel

De betrokken ondernemers uit Nederland maken deze actie mogelijk: bedankt! Zo kunnen we samen kerst vieren! En ook volgend jaar gaan we hier mee door. Help ons mee om ook dan weer de actie Kinderkerstpakketten mogelijk te maken!

Meehelpen?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

april 2018

Koningsspelen voor Papageno uit Almere

Koningsspelen voor Papageno uit Almere

  Ruim 30 kinderen van Dagbehandelingscentrum Papageno uit Almere doen mee met de Koningsspelen. De laatste vrijdag voor Koningsdag draait om gezamenlijk, actief en sportief bezig zijn. Bijna alle scholen doen hier aan mee en ook Papageno kan […]

Verder lezen

maart 2018

Een geslaagde dag uit voor Jeugdhulp Friesland

Een geslaagde dag uit voor Jeugdhulp Friesland

    Vijf jongeren van Jeugdhulp Friesland in de leeftijd van 6-13 jaar zijn een dagje uit geweest naar binnenspeelparadijs Ballorig Aeolus. Een ideale bestemming voor deze groep. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op een eigen manier voor de […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^