Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren.

Kerstpakketten speciaal voor Medisch Kinderdagverblijven

Ook dit jaar kunnen we dankzij de deelnemers in dit boek heel veel mooie Kinderkerstpakketten vullen. De pakketten worden bezorgd bij 65 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Met de Kinderkerstpakketten worden heel veel kinderen blij verrast. Samen kunnen zij spelen met nieuw speelgoed.

Goed doel

De betrokken ondernemers uit Nederland maken deze actie mogelijk: bedankt! Zo kunnen we samen kerst vieren! En ook volgend jaar gaan we hier mee door. Help ons mee om ook dan weer de actie Kinderkerstpakketten mogelijk te maken!

Meehelpen?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

januari 2018

Watertafels voor de Sterren van Xonar

Watertafels voor de Sterren van Xonar

De dagbehandelingsgroep Sterren is het hele jaar geopend, ook tijdens vakanties. De kinderen hebben wel af en toe vrij maar bezoeken ook de groep om de continu├»teit van hun behandeling te waarborgen. Verrassing Als verrassing hebben de begeleiders […]

Verder lezen

december 2017

Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren. Kerstpakketten speciaal voor Medisch […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^