Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren.

Kerstpakketten speciaal voor Medisch Kinderdagverblijven

Ook dit jaar kunnen we dankzij de deelnemers in dit boek heel veel mooie Kinderkerstpakketten vullen. De pakketten worden bezorgd bij 65 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Met de Kinderkerstpakketten worden heel veel kinderen blij verrast. Samen kunnen zij spelen met nieuw speelgoed.

Goed doel

De betrokken ondernemers uit Nederland maken deze actie mogelijk: bedankt! Zo kunnen we samen kerst vieren! En ook volgend jaar gaan we hier mee door. Help ons mee om ook dan weer de actie Kinderkerstpakketten mogelijk te maken!

Meehelpen?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

januari 2019

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Ontspannen bij ODC ’t Overstapje

Comfortabel gelegen in de kussens genieten de kinderen van de groep Baloe van kleurtjes, lichtjes en beweging. Ze worden er blij van en laten dit zien door een grote glimlach op hun gezichtjes te tonen. De groep Baloe […]

Verder lezen

december 2018

75 Kinderkerstpakketten

75 Kinderkerstpakketten

In de periode voor kerst kunnen wij wederom 75 Medisch Kinderdagverblijven in Nederland verrassen met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met nieuw speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Het Kinderkerstpakket “Ooh wat zit er […]

Verder lezen

H
E
L
P

N
U

^