Kinderkerstpakketten: samen vieren we kerst!

De afgelopen jaren hebben we veel Medisch Kinderdagverblijven blij kunnen maken met een speciaal Kinderkerstpakket. Een grote doos met speelgoed en spelletjes voor de kinderen in een MKD. Zo kan iedereen samen kerst vieren.

Kerstpakketten speciaal voor Medisch Kinderdagverblijven

Ook dit jaar kunnen we dankzij de deelnemers in dit boek heel veel mooie Kinderkerstpakketten vullen. De pakketten worden bezorgd bij 65 Medisch Kinderdagverblijven in heel Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat kinderen speelgoed hebben maar helaas is dat niet altijd het geval. Met de Kinderkerstpakketten worden heel veel kinderen blij verrast. Samen kunnen zij spelen met nieuw speelgoed.

Goed doel

De betrokken ondernemers uit Nederland maken deze actie mogelijk: bedankt! Zo kunnen we samen kerst vieren! En ook volgend jaar gaan we hier mee door. Help ons mee om ook dan weer de actie Kinderkerstpakketten mogelijk te maken!

Meehelpen?

Klik op de button en vul het formulier in:

JA, IK WIL MEEHELPEN

Goodwill Days

oktober 2018

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Cliënten van De Vlinderhof op vakantie naar De Efteling

Een groep van 5 meervoudig beperkte jongeren van Stichting De Vlinderhof uit Deurne is met hun Goodwill Day op vakantie naar De Efteling geweest. Een gezamenlijk uitstapje voor deze groep is heel bijzonder. Er is veel begeleiding en […]

Verder lezen

september 2018

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

“Lekker knoeien” bij Entrea De Boemerang in Nijmegen

Heerlijk met je handen modder maken. Knoeien met water en zand en een grote rotzooi maken. En dat elke dag weer. De kinderen van Entrea de Boemerang kunnen dat nu met hun nieuwe zand- en watertafel. Ze vinden […]

Verder lezen

H
E
L
P

M
E
E

^