Goodwill’s Kerstpakket 2022

Goodwill's Kerstpakket wordt uitgepakt door medisch kinderdagverblijf

Maar liefst 160 locaties ontvangen in december Goodwill’s Kerstpakket. Voor de dementie zorgcentra veel lekkers om samen van te genieten en voor de medisch kinderdagverblijven heel veel nieuw speelgoed. De foto’s van afgelopen jaar laten zien hoe de kinderen van VZW Matthijs in Ieper Goodwill’s Kerstpakket hebben uitgepakt.


160 Kerstpakketten
Goodwill’s Kerstpakketten zijn mogelijk gemaakt door betrokken sponsoren. Dit jaar maken we in weer 160 locaties blij met Goodwill’s Kerstpakket, zowel dementie zorgcentra als medisch kinderdagverblijven. Benieuwd naar wat er dit jaar in zit? Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn en kijk mee met de verschillende uitpakmomenten.

Goodwill's Kerstpakket voor mensen met dementie_Goodwill


Goed doel
Ook volgend jaar willen we deze succesvolle actie graag een vervolg geven. Help (opnieuw) mee zodat er weer kerstpakketten van Goodwill uitgedeeld kunnen worden! Wees maatschappelijk betrokken en doe mee. Word sponsor, dan geven we samen kleur aan de zorg!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

februari 2023

Klimmen met een visuele beperking

Klimmen met een visuele beperking

De kinderen van de Vlinder zijn blij met het leuke Pikler klimrek dat we hebben gekregen van Goodwill. De Vlinder is een ontwikkeling stimulerende groep van Visio voor kinderen die blind of slechtziend zijn. Best spannendHet klimrek stimuleert […]

Verder lezen

januari 2023

Roofvogelshow bij Mijzo

Roofvogelshow bij Mijzo

Al weken gonsde het door zorglocatie Eekhof in Kaatsheuvel: “Komen er roofvogels? Binnen? Zitten ze dan in een kooi? Vliegen ze los? Dat kan toch niet?” Nou en of dat kan! De eigenaren van De Valkenhof geven al […]

Verder lezen

^