Sinterklaas 2021

“Sinterklaas Kapoentje,
gooi wat in m’n schoentje,
gooi wat in m’n laarsje.
Dank u, Sinterklaasje.

Sinterklaas bij dementie zorgcentrum

Sinterklaas in Nederland
Sinterklaas komt op 13 november weer vanuit Spanje naar Nederland. Pieten, pepernoten en pakjes neemt hij mee. Door de corona maatregelen zal hij ook dit jaar nog veel vanuit het Grotepietenhuis werken. Vanaf daar regelt hij een verrassing voor een dementie zorgcentrum én een medisch kinderdagverblijf. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien!

Pakjesfeest
Vorig jaar heeft hij een videoboodschap, brieven en zakken vol pakjes afgeleverd bij De Roo van Capelle in Capelle aan de IJssel en Dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van een gezellig pakjesfeest met lekkere pepernoten. Allemaal blije gezichten daar!

Goed doel
Deze vieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

januari 2022

Sensorische wandspeelborden

Sensorische wandspeelborden

In de speelhal van ’t Kabouterhuis locatie Noord hebben we dankzij uw donatie spelmateriaal toegevoegd dat passend is voor onze groepen. ’t Kabouterhuis biedt hulp aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand, met opvoedingsproblemen of met psychiatrische problemen. Wij bieden […]

Verder lezen

januari 2022

Vintage platenspeler voor De Wachtpost

Vintage platenspeler voor De Wachtpost

Bewoners van De Wachtpost in Venlo zijn blij met hun nieuwe vintage platenspeler. Ze kunnen nu genieten van een hele mooie en nieuwe muziekactiviteit. Het vintage design van de platenspeler is heel herkenbaar voor de bewoners, hij oogt […]

Verder lezen

^