Sinterklaas 2021

“Sinterklaas Kapoentje,
gooi wat in m’n schoentje,
gooi wat in m’n laarsje.
Dank u, Sinterklaasje.

Sinterklaas bij dementie zorgcentrum

Sinterklaas in Nederland
Sinterklaas komt op 13 november weer vanuit Spanje naar Nederland. Pieten, pepernoten en pakjes neemt hij mee. Door de corona maatregelen zal hij ook dit jaar nog veel vanuit het Grotepietenhuis werken. Vanaf daar regelt hij een verrassing voor een dementie zorgcentrum én een medisch kinderdagverblijf. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien!

Pakjesfeest
Vorig jaar heeft hij een videoboodschap, brieven en zakken vol pakjes afgeleverd bij De Roo van Capelle in Capelle aan de IJssel en Dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van een gezellig pakjesfeest met lekkere pepernoten. Allemaal blije gezichten daar!

Goed doel
Deze vieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2023

Sinterklaas 2023

Sinterklaas 2023

Op 18 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Hij maakte vorige jaar een sfeerbeleving mogelijk bij zorgcentrum Proteion Libermannhof in Gennep. De bewoners met dementie konden herinneringen ophalen met warme chocomel, gedichten, jute zakken met pakjes en nostalgische […]

Verder lezen

oktober 2023

Familie uitje naar Plaswijckpark

Familie uitje naar Plaswijckpark

Het dagje Plaswijckpark was in één woord SUPER! Kinderen én hun families van de CityKids locaties De Uitvinders (Den Haag) en De Componist (Capelle aan den IJssel) zijn een dagje uit geweest. Ouders, broers en zussen mochten mee […]

Verder lezen

^