Sinterklaas 2021

“Sinterklaas Kapoentje,
gooi wat in m’n schoentje,
gooi wat in m’n laarsje.
Dank u, Sinterklaasje.

Sinterklaas bij dementie zorgcentrum

Sinterklaas in Nederland
Sinterklaas komt op 13 november weer vanuit Spanje naar Nederland. Pieten, pepernoten en pakjes neemt hij mee. Door de corona maatregelen zal hij ook dit jaar nog veel vanuit het Grotepietenhuis werken. Vanaf daar regelt hij een verrassing voor een dementie zorgcentrum én een medisch kinderdagverblijf. Welke? Dat blijft nog even geheim! Volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om het als eerste te zien!

Pakjesfeest
Vorig jaar heeft hij een videoboodschap, brieven en zakken vol pakjes afgeleverd bij De Roo van Capelle in Capelle aan de IJssel en Dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van een gezellig pakjesfeest met lekkere pepernoten. Allemaal blije gezichten daar!

Goed doel
Deze vieringen zijn mogelijk dankzij alle betrokken Goodwill deelnemers, bedankt! Wilt u ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Sinterklaasviering mede mogelijk maken? Word sponsor!

WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2022

Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

  Op 12 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Vorig jaar heeft hij pakjes bezorgd bij de kinderen van Zozijn Zuidzon De Winde in Didam en bij mensen met dementie van zorglocatie Zonnehof van Mijzo in Tilburg. PakjesfeestDit […]

Verder lezen

oktober 2022

Genieten in de dierentuin

Genieten in de dierentuin

Ruim 70 kinderen van CityKids De Componist in Capelle aan den IJssel hebben een heerlijke dag gehad in Diergaarde Blijdorp. De dierentuin is het meest populaire uitje van de kinderen én van hun begeleidende ouder. CityKids is een […]

Verder lezen

^