Sensorisch speelgoed voor Kleine Maatjes

Om goed te kunnen aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van de kinderen is het belangrijk om geschikt spelmateriaal te kunnen aanbieden. Bij Kleine Maatjes in Krommenie vinden veel kinderen het fijn om lekker te kunnen snoezelen. Hierbij worden alle zintuigen geprikkeld en kunnen de kinderen makkelijker ontspannen. We vinden het erg leuk om samen muziek te maken en liedjes te zingen. Dit zorgt bij de meeste kinderen voor een grote lach op hun gezicht. Ook actie-reactie spelmateriaal is favoriet. De kinderen ontdekken het nieuwe speelgoed met veel plezier.

Zwart witte speelballen_Goodwill.nl

Sakura is aan het oefenen met puzzelen. Deze vormenpuzzel heeft fijne grote welke ze goed kan vast pakken en ze leert meteen de vormen en de kleuren!

Lynn is gek op de zwart wit ballen. Samen oefenen we met overrollen en op die manier leert ze om een beurtspelletje te doen. Doordat de ballen groot zijn kan Lynn ze goed vast pakken en weg gooien!

Liv is gek op de glitterframes! Kijken naar al die mooie kleuren die naar beneden dwarrelen is super leuk. Omdat ze wat groter zijn kan Liv ze ook zelf goed vast pakken, maar samen kijken en draaien is natuurlijk het allerleukste!

Kleine Maatjes is een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 t/m 4 jaar die kinderverpleegkundige- en/of ontwikkelingsgerichte zorg nodig hebben. We bieden opvang in groepsverband en specialistische zorg op maat in een huiselijke en liefdevolle omgeving. We staan er voor dat een kind zo veel mogelijk kind kan zijn. Samen spelen, leren en ontdekken is ons uitgangspunt.

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!
WORD SPONSOR

Goodwill Days

november 2022

Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

  Op 12 november arriveert Sinterklaas weer in Nederland. Vorig jaar heeft hij pakjes bezorgd bij de kinderen van Zozijn Zuidzon De Winde in Didam en bij mensen met dementie van zorglocatie Zonnehof van Mijzo in Tilburg. PakjesfeestDit […]

Verder lezen

oktober 2022

Genieten in de dierentuin

Genieten in de dierentuin

Ruim 70 kinderen van CityKids De Componist in Capelle aan den IJssel hebben een heerlijke dag gehad in Diergaarde Blijdorp. De dierentuin is het meest populaire uitje van de kinderen én van hun begeleidende ouder. CityKids is een […]

Verder lezen

^