Natuurspeeltuin voor Kombino

“Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich buiten veilig kunnen voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen op alle ontwikkelingsgebieden. Een groepje medewerkers vormde de “tuincommissie” en samen bedachten zij een super leuke natuurspeeltuin, waar van alles te ontdekken is. Het is een hele gave beleeftuin geworden!” Bij Kombino Kinderopvang komen zowel reguliere als kinderen met een extra zorgvraag spelen. De kinderen zijn van 0 tot 5 jaar. Bij de locatie in Zoetermeer gaan de kinderen minimaal 2x per dag naar buiten.

Ontdekken, spelen en leren
Er is een groot zandgedeelte voor alle kinderen. Samen met de pedagogisch medewerksters spelen de kinderen heerlijk in het nieuwe fijne zand. Vele zandtaartjes worden gebakken!
In ons nieuwe buitenkeukentje kunnen de kinderen lekker koken en bakken. De juffen worden verwend met gebakken eitjes, soep en taart. De kinderen kunnen zich uitleven in de kruiptunnel, in het houten huisje en over de autobanden die een trap vormen. Uiteraard ontbreken de schommels en de glijbaan niet. Picknicken doen we met elkaar op de boomstammen en rondom de bloementuin. Kortom er is voor alle kinderen, groot en klein, met en zonder zorgvraag heel veel te beleven en te ontdekken.

Te leuk!
De kinderen hebben ontzettend veel plezier. “De meeste kinderen praten nog niet, maar we zien elke dag blije gezichtjes zodra ze de tuin inlopen. Eén nadeel: als het tijd is om te eten, en de kindjes moeten weer naar binnen……. Pfff een strijd om ze de tuin uit te krijgen 😊”

Goed doel
Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen én een Goodwill Day mede mogelijk maken? Doe mee en word sponsor!
WORD SPONSOR

Goodwill Days

april 2024

Nieuw zandbak speelgoed

Nieuw zandbak speelgoed

Hoi allemaal!Wij zijn hele stoere jongens van 3 – 5 jaar oud die ontzettend blij zijn met het nieuwe speelgoed voor de zandbak. Het wordt nog wel even spannend om samen te delen. Dat moeten wij nog een […]

Verder lezen

maart 2024

Paashazen op bezoek

Paashazen op bezoek

Het voorjaar staat voor de deur. Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Dus de Paashazen huppelen weer vrolijk rond om paaseieren te verstoppen. Op bezoek bij mensen met dementieTwee paashazen waren vorig jaar te gast […]

Verder lezen

^