In een Medisch Dagverblijf brengen kinderen een groot deel van hun jeugd door

Daarom gebruiken wij elke kleurplaat maar één keer

Krijg een goed beeld van Goodwill®

 

 

 

 

 

JA, IK WIL MEEHELPEN

Recente Goodwill Days

20 december 2016

Kinder kerstpakketten actie groot succes

Kinder kerstpakketten actie groot succes

De Medisch Kinderdagverblijven ( en sinds dit jaar ook Verpleegkundig dagverblijven) hebben een groot Kinder Kerstpakket ontvangen. Tot de rand gevuld met speelgoed, knutselspullen en spelletjes. Genoeg om uit te delen en daar waar nodig om door de begeleider mee te geven voor thuis.

Verder lezen

05 december 2016

Sinterklaas bezoekt MKD’s

Sinterklaas bezoekt MKD’s

Traditiegetrouw bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten een aantal Medisch Kinderdagverblijven. Op 1 en 5 december 2016 bezochten ze locaties in Utrecht, Gorinchem en Rotterdam, samen  hebben wij er een onvergetelijke dag van gemaakt. Help mee om deze traditie in ere te houden!

Verder lezen

14 oktober 2016

Gerda Havertong leest voor bij Entrea Jeugdzorg

Gerda Havertong leest voor bij Entrea Jeugdzorg

Voorlezen is voor alle kinderen goed, denk aan taalontwikkeling, aandacht en concentratie. Juist voor kinderen met autisme, hechtingsproblemen of traumatische ervaringen. Door Gerda’s alom bekende voorleeskwaliteiten weet ze de kinderen van begin tot het eind te boeien.  Artikel geschreven door: Entrea Jeugdzorg, Ubbergen.    

Verder lezen

12 september 2016

Rollerglijbaan voor ’t Overstapje Raamsdonksveer

Rollerglijbaan voor ’t Overstapje Raamsdonksveer

Wij hebben nu een rollerglijbaan! Wat een mooi gezicht om te zien hoe ieder kind op zijn eigen manier de glijbaan onderzoekt. Bij het naar beneden rollen liggend op buik of rug, knielend of zittend, vooruit of achteruit wordt het lichaam gemasseerd, gestimuleerd en gesensibiliseerd. Naast dat alles is het ook leuk de kinderen te […]

Verder lezen

Kleurboekthema’s

Pasen 2017

Pasen 2017

Het voorjaar geeft positieve energie. De wintermaanden zijn voorbij. Een beetje hoop en positieve energie kunnen kinderen in een Medisch Dagverblijf goed gebruiken. Help ze aan een beetje afleiding en plezier. Doe mee en geef kleur aan elk kind!

Verder lezen

Februari 2017 Bouw&Techniek

Februari 2017 Bouw&Techniek

Bouw & Techniek is het thema van februari 2017. Een speciaal thema kleurboek voor kinderen in een Medisch Dagverblijf. Leuk voor de betrokken ondernemers en goed voor de kinderen. Wij laten zoveel mogeijk facetten van bouw & Techniek aan de orde komen. Doe mee met een vermelding naast een kleurplaat OF laat een eigen kleurplaat van […]

Verder lezen

Ambassadeurs

Ambassadeur Gerda Havertong

Gerda Havertong

Ambassadeur Clown Bassie

Clown Bassie

H
E
L
P

M
E
E

^